23. maaliskuuta 2012

Seitsemän


Maailman epätarkimpien ja ylivalottuneimpien omakuvien myötä on hyvä toteuttaa vihdoin Iljan ja Miran minulle heittämä haaste, eli kertoa seitsemän satunnaista faktaa itsestäni ja haastaa samaan viisitoista muuta (jota en taaskaan aio tehdä).

1. Koko maailmankuvani muserruttua nähtyäni vetoketjut Teletappien selissä ainoaksi uratavoitteekseni ennen viittätoista ikävuotta muodostui Laa-Laan näytteleminen. Tämä unelma ei tähän päiväänkään mennessä ole täysin kuollut.

2. Laa-Laasta puheen ollen, en vieläkään tiedä johtuiko fiksaationi keltaiseen väriin Laa-Laan mahtavuudesta, vaiko fiksaationi Laa-Laaseen keltaisen värin mahtavuudesta.

3. Vastapainoksi kevyempääkin kevyemmälle Teletappipuheelle kerron, että olen sairastanut jonkin sortin masennusta (sekoitettuna ankaraan teiniangstiin) noin about nelisen vuotta, joka on johtanut nykyiseen hyvin mielenkiintoiseen ja varsin nolostuttavaan koulunkäyntitilanteeseeni. Käyn yhdeksättä luokkaa erittäin räätälöidysti kolmatta kertaa, mikä on älyttömän turhauttavaa ja valitettavasti osin oma vikani. Mutta en minä tyhmä ole, laiska ja saamaton vain.

4. Todistin hiljaittain kissanpentujen siittämisprosessia ja traumatisoiduin iäksi.

5. Minulla on hyvin suuri ja enimmäkseen rakas perhe, johon kuuluu muunmuassa kolme veljeä ja kaksi siskoa sekä kuusi kissaa.

6. Tykkään sheikata bebaani, twistata ja tanssia riehakkaasti peilin edessä Elvistä kuunnellen. Aktiviteetti jota useampien pitäisi harrastaa.

7. Rakastan ruokaa, syömistä ja leipomista, ja olen ihan mahdoton herkkusuu. Suklaa on pyhä asia, ruoka tehdään kunnolla hyvistä (ja rasvaprosentiltaan korkeista) aineisosista tai ei tehdä ollenkaan. Minun tapani on ainoa oikea tapa ja turvallisuutensa vuoksi on hyvä pysyä poissa keittiöstä kun minä olen siellä.

Ja ehkä minä voisin tämän vielä eteenpäin Barnalle pistää, mutta vain koska se on mun homegirl!!1 ja himoan saada tietää hänestä kaiken jota on vielä tiennyt.

16 kommenttia:

 1. Voi apua :D Jäin tuijottamaan tuota ihan ensimmäistä kuvaa pitkäksi aikaa.. Odotin ja odotin että se kuva tarkentuisi, ja lopulta noin minuutin jälkeen tajusin että sivu on kokonaan latautunut, ja kuvan kuuluukin olla sumea. Sinä ketku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hähähää ketkutinpas! Mutta voi, pahoittelen tästä sinulle aiheutunutta odotuksen tuskaa ja murhetta!

   Poista
 2. SENKIN LURJUS!!!11!!!oneone ps. mistä nää kuvat on otettu? siis mistä päin maailmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lurjuskin vielä, sehän minä olen! Ihan niinkin eksoottisesta paikasta kuin kuistiltani!

   Poista
 3. no en nyt sanoisi että kamalan fiksu olisit kun normaali ihminen pääsee ysin lukematta läpi, kuten esim minä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi olla sinulle ysin (ja oikeastaan koko peruskoulun, eiköhän se ensimmäisillä luokilla jo aloitettu) uusiminen paikallaan kun lukemansa ymmärtämisessä tuntuu olevan vähän ongelmia.

   Poista
 4. KAKKOSKOHTA !! MULLA OLI IHAN SAMA JUTTU !! En tosiaan tiedä tykkäsinkö sillon keltaisesta järjettömästi Laa-Laan takia vai Laa-Laasta keltaisen takia. O: Pelottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laa-Laa tuntuu olevan kyllä hirmuisen inspiroiva mitä väreistä pitämiseen tulee (tai vice versa), tai sitten tämä on jokin äämeriikkalaisten tv-pomojen juoni manipuloida lapsosia ja... tehdä niistä jotain!

   Poista
  2. ...saada ne rakastamaan keltaista vaaleanpunaisen sijaan ! Mutta mitähän ne siitäkin hyötyy?

   Poista
  3. Kyllähän sinä ne tv-pomot tiedät, varmaankin värväävät lapsisotilaita tappivanukastehtaisiin työskentelemään nälkäpalkalla. Tai Ruotsin mafiaan.

   Poista
 5. Aika pitkään olen jo sua stalkkaillut (lol),en tajua miksi en ole kommentoinut, mutta tässä hiukan hyvää palautetta piristämään päivääsi: Sulla on aivan ihana ja persoonallinen tyyli, joka näkyy todella hyvin myös blogisi pirteässä ulkoasussa ja ihanan värikylläisissä kuvissasi. Kirjoitustapasi on hauska eikä teennäinen kuten monilla bloggareilla ja en paljoa muuta voi sanoa muuta kuin että tykkään ihan kauhiasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia kamalasti ihanasta kommentista ja suloisista sanoistasi, niin mielettömän piristävää kultavaa! :--)

   Poista
 6. Ei hitto, onko teletapeilla vetoketjut? My whole childhood is a lie!
  Ihanaisa olet, blogikin on mainio!

  justastorybook.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä saatanassa, veljien kanssa pienenä huomattiin tämä ja siitäkös itku tuli!

   Kiitoksia sulle! :)

   Poista
 7. Olet ihana! Ja pakko komppailla, että peilin ääressä sheikkaaminen on maailman toiseksi hauskinta puuhaa ,heti sadettimien alla juoksemisen jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niin sinäkin, kiitos! Ja oi kyllä, vaikka sadettimista ei olekaan kokemusta (ehkä puutarhaletkuvesisota voisi vastata tätä?)!

   Poista