26. maaliskuuta 2012

Vitutuksen multimunastuma

Nyt on käynyt niin, että muuttunut parisuhdestatukseni on jättänyt minut kamerattomaksi, ellei lukuun oteta veljen ikivanhaa pokkaria. Harmittaa ihan vietävästi (niin ihmissuhdedraama kuin kuvausvälineenkin menetys), mutta koitan suuresti pärjätä säälittävän kuvalaadun kanssa ja olla antamatta sen vaikuttaa kovin dramaattisesti bloggausintooni.

It so happens that I've kinda sorta (I mean really!) broken up with my girlfriend and this means that my access to proper photographing equipment is very limited aka I only have my brother's shitty old camera to take pictures with. I'm trying not to be too bummed out about all of this and not let it affect my blogging enthusiasm.

Tällaisissa vaatekappaleissa vietin tämän maanantain Espoon katuja tallustaen. Tai oikeastaan pikkukiviä kiroten ja vesilätäköiden yli pomppien. Kuitenkin. Mielenterveytensä hoitaminen ja kierrätyskeskuksen ylösalaisin koluaminen on mukavaa.

Nyt en osaa lopettaa tätä merkintää, joten öglböbää.

12 kommenttia:

 1. Voimia sulle♥ Haleja ja pusuja multa, jos ne piristäisivät edes vähän. Mua vituttaa, kun sun blogi päivittyy mun listalle aina välillä ja sitten jää monta postausta väliin. Möö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia sinulle, lämmittävät kovin (vaikka eroaminen kuulostaakin paljon traagisemmalta kuin se on, ei se ihminen silti kuuhun lennä)! Ratkaisu: laita Ajelulla puutaloja selaimesi kotisivuksi ja nauti postauksistani päivittäin (älä kuitenkaan)!

   Poista
 2. <3<33 Paljon lämpöö Turusta! Onneks on blogi mihin voi purkaa olojaan. Itse perustin blogini viime loka- tai marraskuussa nimenomaan omaksi terapiaksi ja se on toiminut just perfektisti^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuumaakin kuumemmat lämmöt vastaanotettu! Ja tosiaan, bloggaus on ehkä parasta terapiaa ikinä, vaikken itse tänne (enää) syvimpiä tuntojani vuodata, niin ainakin on jokin mukava harrastus johon keskittyä.

   Poista
 3. Minun täytyy kertoa unesta jota näin viimeyönä, koska olit siinä(: Asun siis torniossa, ja tulit jonku ystäväs kanssa tänne, ja meille. Istuttiin minun huoneen lattialle ja juteltiin jotain siinä, ja kävi ilmi että asuitte portugalin ja espanjan välissä jossain Lamo nimisessä paikassa, ja että olette oikeasti just täyttäny 15. Juteltiin vähän niitä ja näitä ja poltit tupakanki jossaki välissä, ja sitten lähitte(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seems legit. :--D_DD

   Eikä ollut muuten unta edes, olen oikeasti viisitoistavuotias, poltan tupakkaa ja matkaan säännöllisesti Lamosta Tornioon!

   Poista
 4. (Unelmani on toteutunut) Voimia! Olet ihana ja jumalaisen kaunis mielestäni, haluaisin niin tutustua sinuun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsut unelmat sinulla! Oiapua, nyt olen tavattoman hämmentynyt näistä sanoista, jospa ensin kertoisit kuka itse olet! :3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ennemminkin hyviä hermoja! Pur :--)

   Poista