25. elokuuta 2011

Oodi hatulleni

Minulla on hattu. Musta, lierikäs ja vakosamettinen hattu. Hattu, joka on keikkunut mukanani enemmän tai vähemmän sitten seitsemännen luokan (niin kuin tuo tyttökin). Pelastin sen kierrätyskeskuksesta neljä vuotta sitten, ja siitä asti olen voinut luottaa sen uskomattomaan kykyyn pelastaa minut huonoilta hiuspäiviltä, tuoda hienoista särmää jokaiseen asuuni ja kerätä kissankarvaa itseensä joka puolelta.

Se on käynyt metsäretkillä...

...kovistellut Keppo-kolmetoistaveen kutreilla...
...ja saanut (kuvan oton jälkeen) turpaan vihaiselta katilta!Se on yritetty jopa korvata...

...mutta lopulta palaan aina takaisin siihen.

On se kiva puhua asusteista niin kuin ne olisivat henkilöitä. Toisaalta, itkisin varmaan jos kadottaisin sen, joten ehkä se on ihan oikeutettua.

6 kommenttia:

 1. Tää oli symppis postaus! Hyvä, etten ole ainoa tavaroihin kovasti kiintyä, mie olen jopa nimenny useamman mekkoni. Älyttömän ihanat hiukset sinulla muuten, näin by the way :)

  VastaaPoista
 2. sinä ja hattusi olette erinomainen parivaljakko! täydennätte toisianne noh, varsin täydellisellä tavalla!

  pakko muuten kehaista vielä, että toi nykyinen punainen tukkasi on yksi hienoimmista hiustyyleistä mitä olen koskaan nähnyt! sopii sulle ihan mielettömän hyvin!

  VastaaPoista
 3. Tiina, oi että, sympaattisuus on yksi lempiasioistani ihmisissä (kuka tahtoo olla pirun cool tai mielettömän fiksu kun voi olla symppis!), olen otettu. Ja on muuten paljon kivempaa pukea aamulla päälle Martta-Anselmi kuin se henkkamaukan pilkkumekko. :--)

  Paula, minä ja hattuni kiitämme! Ja lämmin kiitos tukkakehuistakin, oot ihana (:

  VastaaPoista
 4. en kestä sun hiuksia. ne on aivan liian ihanat. saanko ne ?

  VastaaPoista
 5. Onks toi korvaava hattu sellanen roskiksen kansi? Mul on sellanen vaaleenpunane possuroskis, jonka kantta pidän kans aina välillä päässä ja leikin et oon sotilas B)

  VastaaPoista
 6. Jimmy, luovun mielelläni niistä! Tukkani imee laittoman määrän kiharrustunteja, lakkaa ja kuivashampoota näyttääkseen niin pörhöiseltä, vaihdan mielelläni pois. Mutta kiitos kuitenkin :--D

  Peps, just sellainen, mun vessanvartijapanda. Ai hitto possusotilaskypärä ois aivan tajuttoman mainio!

  VastaaPoista