31. lokakuuta 2012

Vastauksia kysymyksiinne!

Olen tapellut nyt miljoona vuotta tekstirivien asettelun kanssa, mutta jostain syystä Blogger vain tahtoo nähdä maailman palavan joten oh well, joten jos rivit pomppii pitkin ja poikin niin ei ole minun vikani. Lisäksi oikolukeminen on yliarvostettua, sekä kaikki ohjeistukset siitä, miten pitkä blogiteksti olisi hyvä keventää jakamalla se osiin esimerkiksi kuvilla. Tänään ei aivot toimi.

Onko sulla tatuointeja? Jos ei oo, niin haluaisitko? (Millaisen ja mihin)

- Tatuointeja ei löydy, haaveita sen sijaan enemmän kuin tarpeeksi! Kaikkea värikästä ja old school-tyylistä, se on saletti että joskus kädestäni löytyy koko olkavarren kokoinen kisu kera kuutamon.

Mikä on sun lemppari jäätelömaku?
- Mulla on suuria patoutuneita agressioita jäätelöä kohtaan, en tykkää yhtään. Vaniljajäätelö on pakollinen lettujen kanssa ja suklaajäätelö täynnä maitosuklaata ja itsetehtyä keksitaikinaa on joskus ihan okei (joskin parempaa ilman sitä jäätelöä), mutta näitä poikkeuksia lukuunottamatta koen jäätelön olevan vain hyvän maidon tuhlausta. Ja siitä tulee jano.

Minkä kirjan viimeksi luit ja mikä on lempikirjasi?- Parhaillaan luen Nick Caven Bunny Munron kuolemaa. Lempikirjakseni täytyy varmaan vieläkin julistaa Harry Potter and the Half-Blood Prince, en varmaan ikinä pääse yli rakkaudestani tuota kirjasarjaa kohtaan ja kutonen on ehdottomasti niistä lempparein.

Opiskeletko sä jossain?
- En opiskele terveisin luuseripaska D:

Onko sulla lemppari teemakua?
- Inhoan teen makua suuresti ja juonkin vain teetä, joka ei maistu teeltä, ja Clipperin monet maut kuuluvat tähän kategoriaan. Tähän asti maistamistani paras taitaa olla Wild Berry.

Mitä karkkia vihaat?
- Mariannet on kyllä totaalisen perseestä, mutta kyllä niitäkin karkinpuutteeseen liittyvässä hätätapauksessa syö. En taida olla karkkivihaajatyyppiä, sen sijaan rakastan monia karkkilajeja erittäin intohimoisesti!

Kun olit pieni ja kysyttiin mikä tahdot olla isona, niin mikä tahdoit olla?
- Laa-Laan näyttelijä. Mulla oli tavoitteet korkealla.

Osaatko viheltää?
- Nope.

Kuinka pitkä oot?- Metri kuuskytkaheksan (oikeesti kuuskytseittemän ja puol, mutta älkää kertoko kellekään).

Lempiruokasi?
-
Omatekemäni täydellisen hapan mutta samalla makea tomaattinen kanakastike med basmatiriisi ehkäpä maybe. Lisäksi teen muutenkin ihan parasta kaikkea, mun luo saa tulla syömään.
Milkan Whole Hazelnut -pähkinäsuklaa on pahaa.
- Voisin olla tosi nokkela ja ostaa sitä tietääkseni yritätkö johtaa minua harhaan tällä toteamuksella, mahdollisesti jotta saisit syödä kaiken Milkan Whole Hazelnut -pähkinäsuklaan itse, mutta oon liian laiska ollakseni nokkela ja päätän uskoa sua.

Miks pidät näin ihanaa blogia? 

- Tulevaa basistinuraani varten, jotenkin pitää varmistaa flaksin käyminen eiks vaa!

Elämän tarkoitus:
- 42.

Millasta musiikkia kuuntelet yleensä?
-
Kliseisesti pakko sanoa että erittäin laidasta laitaan, mutta useinmiten taustalla soi jotain semirauhallista ja mukavasti soljuvaa musiikkia. Suosikkeihini lukeutuvat muunmuassa Regina Spektor, Arctic Monkeys ja Cat Power sekä miljoona muuta.
Haluaisitko asua veneessä?
- En ole koskaan tullut ajatelleeksi asiaa ennen tämän kysymyksen lukemista, mutta nyt kun mietin niin ei, en varsinaisesti haluaisi asua veneessä. Mutta ei se varmaan kaikista kamalin skenaario tulevaisuudelleni olisi.

Ootko ollut seinäkiipeilemässä?
- En oo, lähetäänkö?

Mitä laittaisit täydelliseen jäätelöannokseen?
-
Vaniljajäätelöä, saksanpähkinärouhetta ja levyllinen Fazerin sinistä. Ilman sitä vaniljajäätelöä ja saksanpähkinöitä.
Pelastaisitko uppoavasta laivasta Mörrin vai Rikun?
-
Mörrin, jotta voisin usuttaa sen sun kimppuusi kun kysyt tämmöisiä.
No pelastaisitko tulipalosta Fazerin marjasuklaan vai Fazerin omarsuklaan?
- Ehdottomasti marjasuklaan, omarsuklaa on useinmiten makuuni vähän turhan makeaa. Lähettäisin kans puolet siitä levystä sulle!
Suklaasta sen verran että ostappa sitä Fazerin päärynä tummasuklaata ja kerro oliko ostamisen arvosta. En oo vielä ite uskaltanu ku en oo kovin tummasuklaaystävä, mutta se vaikuttaa mielenkiintoselta nii :D

-
Joskus muinoin ostin sitä, ja on muuten ehkä turhinta suklaata ikinä. Muutenkin Fazerin tummat suklaat on totaalisen kakkaa!

Kerro jtn ihanaa siitä susta ja sun ukosta, miten tapasitte ja näi :)
- Meidän tapaamisemme on niin epäromanttinen tarina että, vaikka toisaalta, voisihan siitä upean ruusunterälehdin kuorrutetun version vääntää! Oli kolea huhtikuinen yö, ja minä noin kello kolmelta suuressa vitutuksessa sekä tekemisenpuutteessa selailin IRC-Galleriaa, jossa sitten törmäsin hirmu kivan näköiseen poikaan. Jolle sanoin moi. Kolme varttia myöhemmin hän ratsasti valkoisella orillaan (taksilla) kuninkaallisen palatsini porteille (taloyhtiön parkkipaikalle) ja siitä se ajatus sitten lähti! 


Riku on maailman ihanin ja paras ja mielettömän mahtavaa seuraa ja ymmärtää kissojen ja hyvän ruuan ja kaikkien hupsujen hömpötyksieni päälle. Hän on myös tavattoman lahjakas muusikko ja jonain päivänä opettaa minut soittamaan kitaraa (tai muuten)! Se myös tykkää ravata kanssani kierrätyskeskuksissa sekä kirpputoreilla ja paijaa minua aina kun olen paijausta vailla. Ja kaikenkaikkiaan tekee minut erittäin onnelliseksi.Mitä teet, jos ei nukuta?
- Tuhisen turhautuneesti ja riuhdon ympäri sänkyä kunnes lopulta luovutan ja avaan tietokoneen. Kerran menin lenkille ja piristyin vaan lisää.

(ps. pistaasipähkinäsuklaalla ei ikinä voi mennä metsään.)- Millä merkillä tällaista ihanuutta on? Täytyy ehdottomasti metsästää käpäliini!Mä haluan tietää mitä suklaamakua sä suosittelisit!- Oon tosi Fazer-uskovainen, esimerkiksi Nordic Gourmet-sarjan mustikkapiirakka- ja vadelmamoussesuklaat on parhaita ikinä. Lisäksi oon sitä mieltä että Joulusuklaata pitäisi olla kaupoissa ympäri vuoden, aivan taivaallista.
Onko kuplivalla hattarapäälläkin pimeäpuoli?- Erittäin. Sairastan keskivaikeaa masennusta joka tekee minut erittäin työkyvyttömäksi, helposti ahdituvaksi ja ihan typeristä aisoista stressaavaksi. Huonojen päivien ja kausien sattuessa mikään ei tunnu yhtään miltään, unirytmi vaihtuu täysin päinvastaiseksi normaaliin verrattuna eikä ihmissuhteiden ylläpitämisestä tule yhtään mitään, puhumattakaan opiskelemisesta.

Mutta ymmärrän tämän kysymyksen erittäin hyvin, blogini kun kertoo elämästäni hyvin yksipuolisesti. Ja sellaisena aionkin tämän pitää, paljon mukavampaa on kirjoittaa blogiin mukavista, pinnallisista ja hupsuista jutuista kuin velloa kaikissa neurooseissaan virtuaalisesti.
Metsä vai merenranta?
- Ehdottomasti merenranta, tuntikausien viettäminen makoillen valkoisella hiekalla kuulostaa aivan liian hyvältä, vaikka en sanoisi ei metsäretkellekään.

Tykkäätkö kieriskelystä, takaperinkuperkeikkojen teosta kukkulalta alas?
-
Katkaisisin niskani yrittämällä.

Onko maailmassa jokin/jotain fyysistä jonka kuuluisi näkyä mutta on sinulle näkymätön?- Tuntuu melkein, että minun(kin) pitäisi olla jonkinlaisen tajuntaa avartavan päihteen alaisena voidakseni vastata tähän kysymykseen.

Minkä näistä kyvyistä ottaisit: lento, näkymättömäksi muuntuminen vai teleporttautuminen?
- Ympäriinsä lenteleminen olisi toki hauskaa, mutta oikeasti paikoista toisiin matkustaminen lentäen kuulostaa hieman epäkäytännölliseltä, enkä keksi kuin muutaman skenaarion, joissa näkymättömyys olisi hyödyllistä, ja ne kaikki sisältävät naisten pukuhuoneita, joten täytyy sanoa teleporttautuminen. Olisi ihanaa voida nähdä kaukana asuvia ystäviäni ja perhettäni silmänräpäyksessä kymmenen tunnin junamatkustamisen sijaan.

Pidätkö pienistä eläimistä kuten lukeista?- En ole tähän mennessä tavannut yhtäkään pientä eläintä josta olisin erityisemmin pitänyt.

Jos olisit hyvin pieni ratsastaisitko kissoilla ja lentäisitkö villihanhella?
-
Uskoisin ratsastavani kissoilla hyvin usein, nytkin suurin unelmani olisi kesyttää tiikeri ja käyttää sitä ratsunani.

11 kommenttia:

  1. Oot niin söpöisä! Ja mulle tuli nälkä kun puhuit tuosta lempiruoastasu. o.o Ja mitä nää kaikki suklaajutut on aaaargh onneksi mulla on vielä vähän Fazerin marjasuklaata jäljellä - johon muuten oon taas kehittänyt addiktion, oho. Oot muru!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määyy ja purnau! Minulla on nälkä aina.

      Tykkään ajatella kaikkien näiden suklaa-aiheisten kysymysten olemassaolon kertovan minusta jotain ihmisenä. Ja grrr marjasuklaa, sun addiktiosi kuulostaa erittäin hyvältä sellaiselta!

      Poista
  2. Hei Keppo, ajattelin vain sanoa tuohon pimeään puoleesi että I feel you bro. Olet aika muikea tyyppi ja tykkään blogistasi!

    http://every-no-thing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aina niin hurjan ristiriitaisia tunteita aikaansaavaa kun kuulen jonkun käyvän läpi jotain samantapaista, tavallaan on mukava tietää ettei ole yksin, mutta ei ole kivaa että muillakin on kurjaa! Sinäkin olet varmasti ihana tyyppi ja blogiskin on söps, kiitos kovasti!

      Poista
  3. Vihaan suklaata, mut kaikkien näiden suklaakysymysten ja -vastausten johdosta tuli karmee himo! Oot ihana, tuitui! :-3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihaat suklaata? GET OUT OF MY BLOG eiku ihanaa että tämä varmaan itse saatanan sinuun istuttama suklaainho on väistynyt himojen tieltä, olen hurjan iloinen!

      Poista
  4. Mää oon toi pistaasipähkinäsuklaatyyppi. Suomessa sitä on ainakin joskus saanut sekä Fazerilta että Maraboulta, mutten oo koskaan löytänyt niitä. Itse hamstraan sitä ulkomailta. Viimeksi Tsekki tuntui olevan pistaasifanin paratiisi, siellä lajikkeita oli älyttömän paljon. Tämä ja tämä ovat järisyttävän hyviä. Kun asteita oli nelisenkymmentä, piti olla aika tarkkana ja valita vain sellaisia pakkauksia, joista suklaa ei päässyt lorisemaan matkalaukkuun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ps. Lindtin suklaalla on Suomessa monta inhoajaa. itse opin sietämään ja jopa pitämään siitä, kun asuin vuoden Kanadassa ja muuta tummaa suklaata oli harvoin tarjolla (olin tuolloin etenkin tumman suklaan ystävä).

      pps. oot näiden vastausten perusteella vieläkin kivampi kuin oon ajatellut!

      Poista
    2. Apua tuo suklaa näyttää ihan laittoman hyvältä, drool. ;___; Tästä alkakoon siis suuri pistaasisuklaanmetsästys 2012 (moar like karkkiosastolla luuhaaminen ja mahdollisen pistaasisuklaalevyn nähdessä kasvoille nouseva hymy sekä edellä mainitun suklaan ostaminen)!

      Kiitos suklaavinkeistä ja voih, kiva olla kiva!

      Poista
  5. mitä olet pitänyt bunny munron kuolemasta tähän asti? Se jakaa mielipiteet aika rajusti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon lukenut tuota hälyyttävän hitaasti enkä ole oikein edes onnistunut uppoutumaan koko opukseen vielä kunnolla niin että osaisin muodostaa siitä kunnollista mielipidettä (ihan niin kuin osaisin sellaisen edes sanoiksi laittaa). Mutta täytyy kyllä sanoa, että ruokkii erittäin viihdyttävällä ja kyseenalaisella tavalla mielikuvitustani!

      Poista