1. marraskuuta 2012

Little things

Emilia (jonka blogi on btw totally awsum) heitti minua tällaisella haasteella, jossa tehtävänä on listata kymmenen lempiasiaa. Listani kärkipäässä olisi tietysti ystävät ja perhe ja muu itsestäänselvä, joten päätin keskittyä vähän sellaisiin pienempiin juttuihin jotka saavat minut iloiseksi!


1. Pyykinpesu. Kaikki muut kotityöt ovat saatanan keksintöjä ja polttaisin imurini protestiksi jos en arvostaisi suhteellisen pölyvapaata lattiaa, mutta pyykin lajittelu ja huuhteluaineen tuoksu ja pikkupöksyjen viikkaaminen siisteihin värikodaattuihin kasoihin on aivan mielettömän mukavaa puuhaa!


2. Lautapelit. Tästä olen puhunut aiemminkin, ja voi että odotan joulua että pääsen viettämään taas tunteja kivojen pelien parissa voittaen kaikki sisarukseni kuus-nolla!


3. Hyvät tv-sarjat, niihin koukuttuminen ja kaikkien tuontatokausien katsominen läpi parilla istumalla.4. Kissat, erityisesti oma pupuseni Mister Mörrissey.5. Halpa valkoviini. Lienee selittävän itse itsensä. (Mikseiköhän mun koneella ole kuvia täysistä pulloista?)6. Junalla matkustaminen, varsinkin jonkun tosi kivan tyypin luokse. Ja vaikka puhuinkin viime postauksessa teleporttautumisen puolesta, niin rakastan silti kymmenen tunnin junamatkoja veljieni kanssa Rovaniemelle!


7. Pullonkorkit. 
Joskus löysin hienon fantakorkin kadulta enkä ole osannut lopettaa. Tein niistä jopa supacooleja magneetteja!


8. Kesäyöt.


9. Supermarketit. Ruokashoppailun parissa kuluu helposti tunti jos toinenkin (näin vähän liioitellen), enkä vietä edes suurinta osaa siitä ajasta karkkihyllyllä!10. Leipominen ja ruuanlaitto yleensäkin. Ja tietysti syöminen.

Haasteen säännöt vielä kokonaisuudessaan: 
1. Listaa tämän hetken kymmenen (10) lempiasiaasi.
2. Jaa haaste vähintään viidelle (5) tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille.
3. Voit halutessasi myös osallistua Mokon myymäläinstallaatioprojektiin sekä Mokon lahjakortin arvontaan. Ohjeet täällä.
4. Muista nauttia listaamistasi lempiasioista mahdollisimman usein!

Meikä haastaa tähän nämä tyypit:
Barna
Amphetamimic
Paula
Saara
Ja vielä toinen Paula!

8 kommenttia:

 1. Oi, ihana postaus :----)! Vastapestyissä puhtaissa lakanoissa on parhautta myllätä ja kieriä, voi!


  Ja Bird's Tree oli oman kesän lempparivalkkari, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkillinen tarve myllätä koko sydämestäni.

   Tutustutin itseni itseasiassa vasta tuossa kesällä viinien ihmeellisen maailmaan (se tunne kun ravintolassa tarjoilia kysyy mitä mieltä olit viinistä ja sinä vastaat "maistuu valkkarilta") ja on kyllä tuota tullut ostettua useamman kerran, erimiellyttävää!

   Poista
 2. Heii onko sulla formspring?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Na aa, mutta täällä voi kyllä kysyä jos jokin mietityttää :-)

   Poista
 3. Joo, pyykkihommat on kyllä kotitöistä parhaita! Ja supermarketissa käyminen on kans kivvaa. Ja lautapelit. Ja ruuanlaitto ja leipominen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuutko kylään niin mennään supermarketin kautta pyykkäämään, laitetaan muffinssit uuniin ja pelataan erä Catania?

   Poista
 4. Kamalia vaikeuksia keksiä kymmentä asiaa. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaiselle varpaallesi eri kohta, pystyt siihen!

   Poista