15. maaliskuuta 2012

Villapaitaterapiaa

Näiden parin hiljaisen päivän jälkeen, joiden aikana on tullut käytyä läpi jokainen kuviteltavissa oleva tunne, aina tajun vievästä epätoivosta euforiseen rakastan-kaikkea-ja-kaikkia-onnellisuuteen, tunnen tarvetta puolustella höpötyksieni puutetta, mutta samalla anoa anteeksiantoa ja julistaa suuren suurta kiitollisuuttani jokaista blogiani lukevaa kohtaan, vaikka tosiasia on, että ketään tuskin liikuttaa jos Kerttu seitsemäntoistavee ei postaa kuvia mekoistaan pariin päivään.

En tiedä missä välissä tämä pääsi tapahtumaan, mutta jossain näiden ikuisuudelta tuntuneiden päivien aikana tajusin, miten kovasti pidänkin tästä touhusta; nättien asioiden kokoamisesta ja mukavien asioiden ylös kirjoittamisesta. Huomaan nykyään piristyväni suunnattomasti kun painan tuota oranssia julkaise teksti-nappulaa ja vielä suunnattomammin riemuitsen teidän kommenteistanne. Hassua tämä elämä.

Nyt kun tunne-elämäni on palautunut noin suurinpiirtein normaaliin ja parisuhdetilanteeni muuttunut vieläkin monimutkaisemmaksi on hyvä keskittää huomionsa johonkin vähän kevyempään. Tänään se jokin on uudet (ja parit vanhat) villapaidat. Päheät sellaiset!

24 kommenttia:

 1. Aivan ihania villapaitoja!
  itse pidän myös tosipaljon villapaidoista, mutta ei kyllä tulisi mieleen laittaa noin ihanan värikkäitä villapaitoja päälle :'D
  Sinulle ne sopii tosi hyvin !

  http://wonderful-world-blog.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Villapaidat on mahtavuutta, ja itselläni kun on massiivinen fiksaatio värien käyttöön, ja villikset nyt tuppaa olemaan aina kovin suuria, niin sitten jos on väritön villapaita niin se on mulle aivan liian paljon värittömyyttä! [x]kinosti!

   Poista
 2. Kivojen asioiden kokoominen on kivaa! Siitä tulee sellanen tiivis pallo joka on paljon parempi ku vaan että antais niiden liehua löyhänä eikä kokoa yhteen. Sillon ne katoaakin helpommin jos ei kokoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olet kyllä asian ytimessä. En ole aikaisemmin tajunnutkaan miten paljon kivoja ja kauniita asioita ympärilläni on, ennen kun aloitin niiden listaamisen ja sitä kautta arvostamisen.

   Poista
 3. voi uaa oon sanonu aiemminki mut sul on niin jumalattoman hieno katse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen häkeltynyt aikaisemminkin, kiitos valtavasti *tuijottaa intensiivisesti anonyymiyttäsi ja miettii kuka olet*

   Poista
  2. On mulla itseasiassa kahdetkin tunnukset mutten ikinä jaksa kirjautua niillä!

   Poista
  3. Entä jos pyydän tosi kauniisti että kirjaudut sisään!

   Poista
  4. No kun noin suloisesti pyysit niin voisinhan minä edes toisilla sitten.

   Poista
 4. !!! mulla oli kamala ikävä ja hätä että eikai sulle ole käynyt mitään koska on ollu niin hiljasta! oon ehkä jotenkin turhan dramaattinen.. no ei mulla oikeasti ihan kamala hätä ollut. mutta hätä kun hätä. ei kuitenkaan pissahätä. no ehkä jossain välissä. mutta kiva että postasit taas ! :) kivsuja ja ihania villapaitoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi sinuja, onneksi ei mitään ihan hirvittävän ja loputtoman kamalaa sattunut sentään! Oot oikein sopivan dramaattinen. Täälläkin on tuntunut olevan kovasti pissahätä, kakkoskisuni Camster aka Camué aka Buddy Boy on pissinyt talon jokaiselle tekstiilipinnalle ja en tosiaan tiedä miksi kerron tän sulle mutta ehkä teillä on jotain yhteistä! Lähetät sille singaaleja käyttäen telegineesiä (vai mitä ihmettä ne meediopokemonit tekikään).

   Poista
  2. hoho voiei olen pahoillani että sain kisusi riehaantumaan niin, en minä tahallani! en vaan aina ihan hallitse suuria pokemonillisia voimiani!

   Poista
  3. Suurien voimien myötä tulee suuri vastuu. Usko minua, olen hyvin viisas.

   Poista
 5. Vitsi miten söpöjä noi villapaidat!

  VastaaPoista
 6. ooo miten hienoja villapaitoja ja sinulla on myös aivan ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia muchosti, ja tiedät varmasti jo, mutta sinunkin blogisi on mielettömän kivaisa!

   Poista
 7. hei määki katoin joskus sun blogia ja sääki oot aivan mahtava! :--) taisin kommentoida kaverillekki jotain ääneen et "oon niin kateellinen et joku omistaa kissoja" X--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos kovin mahtavuustuumailuista (whoot)! Mutta minun kissoistani ei kyllä kannata olla kateellinen, massiivisia vittupäitä molemmat...

   Poista
 8. although i don't understand a word, i love the colours!
  they make me smile :)
  Liebst
  Franzi

  www.smallballetshoes.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The colors really are the main point so just focus on them! You're comment made me smile, thank you! :---)

   Poista