16. maaliskuuta 2012

So very random


Desperate attempts to make something pretty, bits of a friend's apartment, the bluest sky ever and a muffin so good it should be illegal.

8 kommenttia:

  1. Varsinkin omakuvat on hienoja! :>

    Kaverini ois niin kateellinen noista My Little Pony figuista... :''D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitosta kovasti! Ja niin oon muuten mäkin, kaverin omaisuutta kun ovat. Murtaudun tuosta ikkunasta sisään minä päivänä hyvänsä.

      Poista
  2. Sulla on söpö sivuprofiili! Minkälainen suhde sulla on omaan sivuprofiiliin, viha-vai rakkaussuhde? Vaiko kenties vain neutraalin kaverillinen suhde?
    Ja toi muffinssi näyttää kuin näyttääkin laittoman herkulliselta. Mitä siinä oikein onnn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan koskaan hirveästi miettinyt sivuprofiiliani sen syvällisemmin, mutta kyllä me ihan mainiosti tullaan juttuun. Kiitos! Ja koen nyt olevan tarpeellista, ei vaan välttämätöntä jakaa koko resepti kanssani koska nään vieläkin märkiä unia tuosta muffinssierästä <3_______<3

      Thö greatest muffinssit evah

      3,5 dl vehnäjauhoja (+ sekaan voi heittää erittäin mielellään kaurahiutaleita sun muuta settiä ja vähentää semisti jauhojen määrää)
      1,5 dl sokeria (tämäkin niiiin sovellettavissa jos on banaanidiggari, osan sokerista voi korvata banaanisoseella)
      1 tl leivinjauhetta
      1/2 tl ruokasoodaa

      1/2 dl öljyä (tai jos haluaa vähän erilaista vibaa niin voita!!!!1 ja öljyä)
      2 dl (noin about, ja jos tuntuu niin vaikka vähän enemmänkin) jogurttia/piimää/kermaa/maitorahkaa/jne. kunhan on hapanmaitotuote!
      1 muna

      Sekaan ihan mitä ikinä lystää, marjoja, suklaata, pähkinöitä jne. Näissä kavereissa oli jumalaton määrä kanelia ja kardemummaa ja päällä tuorejuustosokerikananmunaseosta mikä saikin aikaan niiden täydellisyyden.

      Eli siis, kaikki heitetään kivasti sekaisin vasemalla kädellä sinne päin, eikä tosiaankaan vatkata mitään. Kunnon paksut vuoat tai muffinssipelti, ei niitä paperisia homohattuja. 200 astetta ja paistoaika abouttirallaa 20-25 minuuttia.

      Nautitaan miten lystää, päällä seisten/saunassa/miten ikinä tykkäätkään, mutta tärkeintä on tulla kertomaan Kepolle miten sait juuri lukemattomia ruokaorgasmeja tämän maailman epämääräisimmän reseptin myötä.

      Poista
  3. Mulla on kans Tom of Finland -juliste, joka tosin odottaa kehystystä. Tää blogi on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä majesteettinen juliste, mutta sekin on valitettavasti kaverin seinällä. :--D Kiitos sinulle!

      Poista
  4. OLEN RAKASTUNUT SUN BLOGIIN JA TYYLIIN TÄYSIN JA SUN ANSIOSTA OSTIN
    TÄNÄÄN TÄYDELLISEN SAMETTIHAMEEN KIERTSILTÄ! sä inspiroit mua ja saat mut tekemään mitä oudompia tyyli muutoksia, kiitos että olet olemassa <3 ps. Millä muokkaat kuvasi <3 yksi säälittää blogin kirjoittaja joka ei voi elää en ilman sun blogia :-----)

    VastaaPoista
  5. AAH JA VOIH, IHANAA (SAAT MUT HIMOAMAAN CAPS LOCKIA)! Aivan älyttömän mukava kuulla minulla olevan positiivinen vaikutus, kiitos ihanasta kommentistasi. :3 Ja samettihameesi on hurjan kaunis!

    Kuvani muokkaan Photoshop CS5.1:llä.

    VastaaPoista