9. helmikuuta 2012

Keppo ja sen kissa


Näihin kuviin kiteytyy niin paljon kerrottavaa etten tiedä mistä aloittaa! Ja koska aiheet joista haluan kertoa ovat mitä epäkiinnostavimpia, mutta silti niin tärkeitä, tekee se ulosannistani miltei väistämättä karmeaa luettavaa. Ratkaisu: tee lista. Ja syö se kala.

 • Menin tänään ensimmäistä kertaa tätä vuonna kouluun, mikä on itsessään jo pirun jees, ja lisäksi se mahdollisti kivasti pukeutumisen, mikä on nykyään vähän harvinaista herkkua minulle. Lähikauppaan nääs tuntuu hassulta lähteä korkokengissä.
 • Kivasti pukeutuminen sisälsi tänään laittoman siistin t-paidan, farkut jotka istuvan mulle vihdoin(!!!), sekä koska ilmiö nimeltään auringonpaiste ja sen vaikutuksen noin miljoonakertaistuminen lumihangen takia luovat huomattavia näköhaittoja, aurinkolasitkin olivat tarpeelliset (= ei silmämeikin tarvetta. Ei sillä että mä muutenkaan olisin meikannut, ja jopa vähän tykkään tästä aneemisesta lookistani.)
 • Oonko ainoa kenen mielestä tuommoinen jumalaton juurikasvu ei näytä vähintäänkin oksennusrefleksin aikaansaavalta, vaan oikeastaan ihan kivalta ja jollain tavalla jännältä?
 • Ja no, niin, kissa. Mahtava yksilö.

12 kommenttia:

 1. oot täydellinen. ei muuta.
  (ja kisukin on!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mä olen saavuttanut täydellisyyden niin tarkoittaako se että kaikki on nyt alamäkeä tästä? :--(

   Poista
 2. ensin, kisu on ihana ♥

  ja toiseksi, sulle sopii juurikasvu (en kanskaa pidä sitä minään rumana juttuna muutenkaan)
  ja oot ihan hiton nätti ja suloinen ja vaikka mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisu on! Ja juurikasvuni ego buustautui nyt aivan uusiin sfääreihin, annan sen selvästi hengailla vielä hyvän aikaa (laiskuudella ei ole mitään tekemistä asian kanssa)! Kiitos :)

   Poista
 3. ihan ältsipältsi postaus, MAHTAVAT kengät, hienoi kuviiii ja olet ihku! rakkaudella se iso heppa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahtoisin päästä ratsastamaan sulla, oi suuri (juoni)orini! Noi kengät antaa mulle joka kerta mielettömät barnavibat ja säkin oot ihku ja tattista!

   Poista
 4. Oot taas niin kauniina! Juurikasvu on ihan jees joskus. Sinun tapauksessa esimerkiksi! Eise näytä ollenkaan tyhmälä :)

  VastaaPoista
 5. KISSA jee, tuo juurikasvu on kyllä paljon stailimpi kuin sellanen tummajuurikasvu blondis letissä (en oo koskaan tajunnut miks joku haluaa värjätä itselleen sellaisen juurikasvun, ftw?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kun minä tykkään juuri eniten tummasta juurikasvusta, tuo jotenkin syvyyttä hiusten väriin. Olen ikuisesti katkera vaaleista hiuksistani :--(

   Poista
 6. Musta juurikasvu näyttää kans pelkästään jännältä. (8 Ja sun hiukset on muutenkin ihanat. ♥

  VastaaPoista