10. helmikuuta 2012

Derpette

Nämä perjantai-iltana aloitetut merkinnät on hyvä tehdä loppuun sunnuntaina. On niin sisällökäs ja hurjasti raatamista vaativa ettei millään onnistunut kahdessa päivässä!

Tänään (viime vuonna moar like) kuvia maailman turhimmasta asusta napsiessani tajusin, että tämä postaus tulee näyttämään täysin samalta kuin edellinen: minä farkuissa, valkoinen tausta ja vähän kissanrääkkäystä. Mutta päätin myös, että väliäkö tuolla! Tunsin oloni kerrassaan mukavaksi näissä kuteissa, en kai minä niissä muuten olisi asunut jo toista viikkoa. Ja kuvakollaasitkin on aina luotettavia ja kiviksiä kun ei osaa valita vain yhtä otosta.


Yhtäkkiä elämässäni on hurjasti kissoja, mikä on minulle erittäin mieleistä! Kotona asuessani meillä oli kaksi ihastuttavaa palleroa (kirjaimellisesti) ja ne olivatkin ainoat asiat joita sieltä jäin ikävöimään. Tämä söpöläinen saapui veljeni luokse ja hänen mielikseen nimesin sen välittömästi Derpetteksi.

Too many catz.

12 kommenttia:

 1. Mistä nuo farkut on? Näyttää tosi kivoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vuosi sitten ostettu Onlystä, ja ainakin viiteen (okei kahteen) kertaan kavennettu ja kovasti muokattu, eli tuskin löytyy samoja ainakaan. :( Mutta kiitos!

   Poista
 2. oivoi oot nii nätti (: ton kollaasin alhaalla oikeella olevassa kuvassa sun hiukset näyttää punasilta ! sopis sulle pirun hyvi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja mulla on muutamaan kertaan ollutkin punainen tukka, ei kuitenkaan taida olla ihan mun juttuni. :--)

   Poista
 3. voi sinua kun olet kerta toisensa jälkeen suloisempi! sulle sopii pipo tosi hyvin :---)
  terveisin barnamies

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sinä aina vain kultaisempi! Mun pipo sanoo herkkuja takaisin.

   Poista
 4. Kivoja/hienoja kuvia sekä tässä että muissa postauksissa ! Erityisesti tykkään tosta ekasta kuvasta :--)

  http://eilensatoi.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Täytyy sanoa, että onpa ihanan värikäs blogi! Pirtsakkaa!

  VastaaPoista
 6. Hih kiitos, olen siis onnistunut tavoitteissani!

  VastaaPoista