29. marraskuuta 2011


Vielä kaksikymmentäneljä tuntia sitten hymyni ulottui korvasta korvaan. En tiedä mitä sittemmin tapahtui, ehkä kasvolihakseni väsyivät tai ehkä universumi vain päätti pistää pelin poikki, eihän ole sopivaa yhden ihmisen tuntea niin paljon onnellisuutta, kun Afrikan lapset kuolevat nälkään.

Nämä kuvat ovat kuin toisesta maailmasta, jostain toisesta ihmisestä ja asunnosta. Eilen seinieni valkoisuus oli raikasta, nyt vain masentavan kliinistä, tukka kauniin toffeisen värinen, mutta tänään se näyttää vain epäonnistuneen blondauksen tulokselta, ja vaikka mekkoni tuskin on muuttunut rumaksi ja muodottamaksi rievuksi yön aikana, niin ei sekään saa minua hymyilemään.

Enkä tahdo edes yhtään julkaista tätä merkintää. Aloitin bloggaamisen kesällä tällaisella superärsyttävä vininällä, jonka pelkkä kirjoittaminen sai masentumaan entisestään, saati sitten lukeminen. En halunnut kirjoittaa sellaista blogia, sillä tavalla oikein rypeä inhossa kaikkea ja kaikkia kohtaan, kun paljon mieluummin ja vähemmällä vaivalla voin tehdä blogistani mukavan paikan. Mutta menköön, sillä ihan vain tämän tekstin kirjoittaminen saa olon kevyemmäksi.

Translationsortathingy:

I think I just might used up all of my happiness. Twentyfour hours ago I was smiling like mad, everything was bliss (didn't even mind doing the dishes) and my hair was a lovely fudge color. Then came the universe and decided it was time to cut the shit and teach this bitch not be so effing happy when children in Africa are dying of hunger.

When I started blogging my posts where usually this sort of pointless whining about how everything in my life was either complete shit or going down the toilet. You may guess that I didn't really feel like returning to my blog just to make myself even more miserable, so I began to make my blog pleasant place with lots of dresses and pretty things. Anyhow, writing this post has already made me feel a bit better, so going to go ahead and publish it.

4 kommenttia:

 1. olet suloinen ihminen, välillä saa olla surullinen ja kaikki ihan plöö! sitten se olohirviö tulee ulos ja on taas helpommin hymy huulilla(:

  VastaaPoista
 2. you are ADORABLE, and make me wish I suited hats

  LuvLux
  xxx

  VastaaPoista
 3. heey, ihana blogi! Tyksin sun kuvista ja tavasta kirjottaa sillai hauskasti. :) Persoonalline ulkonäkö on aina +++

  ps. Uusi lukija bongattu

  VastaaPoista
 4. Jenna, kommenttisi sai minut hymyilemään, kiitos ihanalle!

  Luxi, thank you! And I truly believe there's a hat for everyone, you just haven't found the right one yet.

  iiv, kiitos kovasti :--)

  VastaaPoista