28. marraskuuta 2011

Feministas unite!


Viikonloppuna tein mekkokaunokaisestani aavistuksen salonkikelpoisemman, pilasin melkein siistin vaikutelman kasalla rihkamasormuksia (vesisade on vastuussa hiusten lässäyttämisestä ja ihan selvästi tuosta juurikasvustakin...) ja marssin kirpputorille ostamaan lisää fiksattavia leninkejä, joista seuraa varmasti kuvamateriaalia, ihania yksilöitä kun ovat.

Tunnen itseni huisin kypsäksi ja vanhaksi (varma merkki siitä etten ole); keskustelin tänään opinto-ohjaajani kanssa lukioon hakemisesta ihan ajatuksella, asioin pankissa ja hameenhelmamakuni on muuttunut hälyyttävän konservatiiviseksi. Toisaalta on ihan mukava tietää etteivät kanssaihmiset ole tietoisia alushousujeni väristä, mutta tuntuu kuin antaisin vihdoin periksi jollekin suurelle paineelle (hei Barnabas!), joka haluaa mielivaltaisesti rajoittaa ihmisten vapautta kulkea pakarat loistaen juuri niin paljon kuin huvittaa, eikä se tunnu nyt yhtään hyvältä. Luulen, että täytyy kyllä vastapainoksi lopettaa rintaliivien käyttö. Tasapaino ennen kaikkea (ja kuka muutenkaan mitään tukea tisseilleen tarvitsee)!

5 kommenttia:

 1. Hei, rakastan sormuksiasi ♥____♥ Ja olet kyllä hirmuisen sulonen muutenkin !

  VastaaPoista
 2. kurttu! olet niin söpö!!!!!!!
  terveisin fvgbhnjkhbnjkj

  VastaaPoista
 3. Baloo, sormukseni tykkäävät kuulla tuollaista, kiitos! :)

  Ilkeä anonyymi hyvä, jos et lopeta kommenttiboksini spämmäystä teen sinusta ilmoituksen Ruotsin Mafian cyberosastolle ja he tulevat pussittamaan sinut niin kuin V for Vendettassa konsanaan.

  VastaaPoista
 4. mukava mekko, glitter on (ja tukka) !

  VastaaPoista