6. lokakuuta 2011

Villakissoja


H&M:n kissaneulapaita jäi ostamatta sen typerän mallin ja materiaalin takia, ja suklaakakkukin jäi tekemättä, mutta korvasin ne vääryydet eilen oikein urakalla! Lukittuani ensin itseni ulos (tai vaihtoehtoisesti puuterini sisälle) ja odoteltuani rappukäytävässä tyttöystäväni urhoollista pelastusoperaatiota, hyppäsimme junaan ja matkustimme pähkinäostoksille. Ja oi sitä riemua kun Fidalla sattui vastaan aivan ihastuttava kissavillatakki puolella sen Hennesin yksilön hinnasta! Onhan se vähän hassun mallinen ja aivan liian kuuma käytettäväksi kuin pahimmilla pakkasilla, mutta rakastan sitä silti melkoisesti. Kissoja hei!

Mukaani tarttui myös äitini antamilla ruokarahoilla pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä (ja sitruunajuustokakkupala ja marmelaadeja), joista syntyi pellillinen aivan mielettömän (rakas herra B, armastan sinua vaikka särjitkin sydämeni) hyviä myslipatukoita.

Syksy on niin kovin kaunis ja minua niin kovin kovin hymyilytti.

(Täysin mihinkään liittymättä, olen menossa myymään vaatteitani tämän viikon lauantaina Valtteriin. Ei sillä että jotain hienoa myisin, vaan kaikkia riepuja jotka ei minulle kelpaa, mutta tulkaa ihmeessä ihmettelemään valloittavaa persoonaani! Pöytä 823 vink vink!)

6 kommenttia:

 1. miekin ihailin sitä kissapaitaa henkkamaukan nettisivuilla, mutta sitte ku pääsin myymälään kokeilemaan, niin ei se ollukaan kiva. möh. mutta toi sun löytämä on tosi ihana!

  VastaaPoista
 2. voi mikset vois olla myymässä vasta ensi viikolla! olisin voinut tulla moikkailemaan, oon silloin tulossa helsinkiin. harmi!

  tuo villatakki on ihana!

  VastaaPoista
 3. rakastan tota villatakkia! suloisia kuvia muutenkin!

  VastaaPoista
 4. Tiina, hennesillä on jokin superjuoni jonka avulla ne ajavat kaikki kissapaitaihmiset epätoivoisiin tekoihin, olen aivan varma tästä. Kiitti!

  Paula, kisut kiittää!

  sulka, kiitos :---)

  Janika, oi minäkin, kiitos sinulle!

  VastaaPoista
 5. IHANA villatakki aaaaa kissoja! Sun blogi on muuten ihan paras ja rakastan hiuksiasi!

  VastaaPoista