28. syyskuuta 2011

Helmii helmoja heihou


Viikonloppuna oli hassun korea olo kun puin päälleni hameen jossa on ihan oikea helma, semmoinen joka ei nuole lanteita ja tee kävelemisestä rakettitiedettä. Omistan tuon mustan yksilön lisäksi muutaman muunkin helmahameen (se on tästä lähtien sana) enkä oikein tunne oloani mukavaksi yhdessäkään. Kaikenlainen muu yleisesti naisellisena pidetty on jees, säärten näyttäminen ja (joskus jos villiksi heittäydyn) paidat jotka eivät ole kolme kokoa liian suuria. Lisäksi mitä korkeammat korot, sen parempi, mutta tuulessa lentelevät hameen helmat vaan eivät ole minua.

Kenellekään ei kerrota sitä, että kirjoitan tätä, krhm, kaikin puolin erittäin mielenkiintoista tekstiä erittäin helmaisa hame päälläni, ja pidän siitä, mutta poikkeus vahvistaa säännön, eikö totta?

2 kommenttia:

  1. oon vaan ihan sanaton. tekisi mieli hehkuttaa kaikkea - sinua, tukkaas, tuota mekko/toppi-asiaa, hametta, kenkiä, kuvia yleensä, huivia....

    VastaaPoista
  2. Oot vaan ihan hassu, kiitos jälleen ihan hurjasti! Topiltani terveisiä, hän on oikeasti huivi ja erittäin tyytyväinen itseensä kun huijaus onnistui :--)

    VastaaPoista