3. maaliskuuta 2013

Sama takki, kaksi asua


Lieneekö se tätä kevättä rinnassa vai mitä ihmettä, mutta viime aikoina olen huomannut haikailevani kaikkien vaaleiden ja puuteristen sävyjen perään. Käteen tarttuu kirppiksillä luonnonvalkoisia ja hailakanliiloja toinen toistaan rumempia villapaitoja ja yllätän itseni myös tasaisin väliajoin selaavani läpi vaaterekkiäni miettien, että mihin sitä iskisi kloriittia seuraavaksi.

Parhautta on myös yhdistää hattaraisuus goottihuuliin sekä kissantappokenkiin.

10 kommenttia:

 1. AAAAAAAAAAAAAA noi hiuspallot on niin söpöt ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just nauroin kun tämän postattuani luin blogias ja siellä oli hiuspalloja ja tummia huulia :--D great minds and stuff!

   Poista
 2. Pakkohan sitä kevättä on jostain repiä kun ulkona näyttää tolta :-((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se sieltä kohta jo kiirusta, täälläpäin ainakin koputtelee jo ihan ovella!

   Poista
 3. Ikävöin vanhaa postaustyyliäsi, ikävöin kuinka kivan erilaisia vanhemmat kuvat olivat, mihin tyttöystäväsi katosi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sääli, mutta ihmisillä on tapana muuttua ja käsitykset hyvistä postauksista monesti muuttuvat mukana. Kirjoitan tätä blogia juuri niin kuin minusta hyvältä tuntuu. Mutta ihan uteliaisuudesta pyytäisin sinua vaikka linkkaamaan jonkin vanhan merkinnän josta olet pitänyt. :--)

   Ja mitä ex-tyttöystävääni tulee, ihmissuhteetkin välillä päättyvät.

   Poista
  2. Tykkäsin kovasti 2011-2012 postauksista, ei siis sait väärän käsityksen! Tykkään nykysistäkin ei siinä mitään ole. :-) Olet ihastuttava ja tulet aina olemaan. Tykkäsin kuinka näytit asuntoasi ja höpötit kaikkea söpöä. Tämä blogi tulee kuulumaan aina suosikkilistaani.

   Tiedän sen, olin vain utelias että miten kävi kun näytitte tai ainaskin oletin että olitte onnellisia. Olitte hyvin suloisia.

   Terveisin vanha lukija.

   Poista
  3. On kyllä hirmu kiva kuulla että saat vieläkin jotain irti blogini lukemisesta. Ja kiitos kauniista sanoistasi! :--)

   Kyllähän se on pakko myöntää, että toivoisin aina silloin tällöin löytäväni intoa sellaiseen suloisuushöpöttelyyn, mutta toisaalta jos vaatisin aina itsestäni irtoavan ummet ja lammet kuluneesta päivästä joka merkintään, niin tuskin saisin koskaan postattua yhtään mitään, ja sitten onkin vain helpompi jumittaa tässä "kuvat ruutuun ja naseva tai ei-niin-naseva otsikko"-tyylissä. Mutta kommenttiboksissa tykkään syystä tai toisesta höpötellä senkin edestä!

   Poista