6. helmikuuta 2013

diippii shittii pastelliväreistä


Lista tähän asuun liittyvistä mietteistä (koska järkevien lauseiden ja yhtenäisen tekstin laatiminen osoittautui aivan liian haasteelliseksi):

- Olen onnistunut viikossa kehittämään mitä intensiivisimmän rakkaussuhteen tuohon pastellihirvitykseen. Mielestäni näytän se päällä ihan jetiltä, mutta tipuksikin olen kuullut itseäni kutsuttavan sen ansiosta. Tsirp tsirp vaan.

- Minun pitää varmaan vihdoin alkaa myöntää itselleni, että vaaleanpunainen on kuin onkin lempivärini kaikissa eri sävyissään, ja ehkä myös hyväksyä sen hienovarainen hipsiminen tukkaani kerta toisensa jälkeen sekä jättää ne värinpoistoaineet sinne lähikaupan hyllylle. (as if)

- Nämä neonhapsut saattavat olla paras oivallus sitten pyörän, ja idean kopioiminen oli välttämätöntä!

- Sortseja on ihan okei pitää helmikuussa koska thermosukkahousut <3

ps Riku oli kiva ja otti nämä kuvat

11 kommenttia:

 1. ihanaa! näyttää kyl iha sikahyvältä sulla toi lilajuttu. waaautsii mäki haluun tuommosen tipujetin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko aivan tajuttoman päheetä kuulua semmoseen jengiin jossa kaikilla jäsenillä ois eriväriset tipujetivillikset ja sitten vois marssia käytävien läpi niin kuin jossain kasari high school-leffassa oumaugaad. Eiku kiitosta piti sanoa!

   Poista
 2. Sortseja on ihan okei pitää läpi talvenkin, eikö niin!<3  Voi, oot supersöpö ja saat tuon violetin jetikarvauksen näyttämään kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se fakta on hyväksyttävä! Kiitos kovin, mutta pahoin pelkään että jetikarvausasia näyttää kivalta ihan ilman minuakin >:O

   Poista
 3. Sortseja voi pitää ihan vaikka koko läpi vuoden! :)

  VastaaPoista
 4. Wow, mitkä sävyt ja viehkeä nainen!

  VastaaPoista
 5. Oot niin cool ja niin kaunis. Oonko minä? http://rakastansiisolen.blogspot.fi/ Haluan seurata jotain kaunista niin liityin lukijaksesi...

  VastaaPoista