19. tammikuuta 2013

Syitä miksi tämä blogi on tosi ookoo

1. Koska missä muualla näkisitte näin hyvin jouluhenkeä kuvaavan otoksen?


2. Koska tästä oli tarkoitus tulla pitkä ja nokkela listaus kaikista syistä, jotka tekevät blogistani lukemisen arvoisen, mutta minulta loppuivat listattavat asiat kesken ja nyt heitän vain ruutuun satunnaisia paskalaatuisia kuvia kuukauden ajalta selittämättä niitä mitenkään. Ja sitten mietin onko mahdollista kinostaa yhtään vähempää.


Wää.

18 kommenttia:

 1. sun kuvat on kivoja eikä kaipaa kummoisemmin selittelyjä. :) eikä tän blogin ihanuuskaan, se vaan on. ps. rakastan sun hiuksia aaaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sitä mieltä olen, että vois tää blogi kuitenkin olla vähän enemmän noin päivityksien määrässä :--D Mutta oivoi kiitoksia rohkaisevista sanoista!

   Poista
 2. Aivan ihanat nuo sinun hiuksesi :3

  VastaaPoista
 3. oot niin tosisöpö<3 Violetit hiukset, mahtavaa! :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos söpöläinen! Valitettavasti violetit hiukset ovat kyllä jo historiaa (vaikka itseni tuntien tämä pehko on parin kuukauden sisällä mennyt vaaleasta pinkin kautta violettiin...)

   Poista
 4. jeee!!! oon oottanu et postaat taas :) sun hiukset ja tyyli ja äh en tiiä tykkään vaa tästä nii paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi kyllä tosiaan vähän useammin tätä postailua harrastaa, ei saisi pitää odottamassa ihania tytyjä :c Purrur oot kiva!

   Poista
 5. senkin homo, väitätkö että mun ottamat kuvat on huonolaatuisia häh???

  VastaaPoista
 6. katoin et sulla oli vibraattori kaulassa mut se oliki tollane ketunhäntä hommeli :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vibraattorikaulakoru ois meinaa pähein ikinä!

   Poista