27. tammikuuta 2013

Meillä on söpöt harrastukset

Muutama päivä sitten tein ultimaattisesti parhaimman hankinnan ever, jonka myötä elämänlaatuni on parantunut entisestä potenssiin miljoonakakssataa, lattiani alkanut hitaasti peittyä läikkyneeseen punaviiniin ja iltani (perjantaita lukuunottamatta) koostuneet enimmäkseen tällaisesta meiningistä:Perjantaina sen sijaan oli ohjelmassa Sydän, sydän -kymmenenveekonsertti, jonka saldoksi jäi paljon tallottuja varpaita, semivakava nestehukka, yksi kadonnut ja luultavasti brutaalisti hajonnut kaulakoru, ehtoolliskuoharia, suudelmia Juudakselta, muutama sumuinen kännykkäkamerakuva sekä aivan totally awsum rakkausfiilis.

9 kommenttia:

 1. voi mikä kateuden pistos kun olisin tahtonut olla tuolla! supersöpöt rullakengät muuten <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oihvoi sinuu, mutta etsä hirveästi missannut kun oli paskin keikka ikinä! (tämä on ehkä suurin kertomani vale niinku koskaan) Tattista!

   Poista
 2. sulla on ihana blogi ja ihana tukka, enkä puhu tuosta peruukista, vaikka sekin on kieltämättä ihana c=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmusti sinulle :--)

   ps oon kalju

   Poista
 3. Jestas mä meinasin ostaa nui rullaluistimet mutta liian isot ;___; Ne on ihan jumalaiset. Miksi rullaluistinkengät on niin söpöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa senkin pikkutassu, miten minit töpöttimet sulla oikein on? :--D Ne on kyllä niin parhautta ja näytän ihan liian söpöltä kesällä kaatuilemassa noilla ympäri kyliä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. niin me kaikki :o

   Poista
  2. Rakastan teitä (luultavasti) takaisin hulluna!

   Poista