1. joulukuuta 2012

Oh hi, ima cat


Vaavi tuli eilen hoodzeille ja elättelen toivoa hänen sekä asuntoni alkuperäisen kissa-asukkaan toverustumisesta. Tähän mennessä tämä pikkuherra vaikuttaa aavistuksen vittupäältä, mutta ehkäpä se on vain eroahdistusta. Ei ois kellään jakaa vinkkejä kahden kisun kaveruttamiseen?

11 kommenttia:

 1. Itellä toimi ainakin ruoka-aikatutustuttaminen! Joka ruualla laitoin kipot lähemmäs toisiaan ja siinäpä ne kissitkin lähentyi :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli to do-listalla, mutta ei ollutkaan tarvetta kun kisut on kaverustuneet ihan älyttömän hyvin jo nyt! :--)

   Poista
 2. Mä ainakin tutustutin meidän herran ja pikkuneidin sillä lailla, että kun pikkuinen tuli kotiin, pidin sitä ensin kuljetuslaatikossa eri huoneessa. Vanhempi kissa nuuhki sitten suljetun oven takana, jonkun ajan kuluttua päästin sen sisään mutta pidin pikkuisen laatikossa. Sähinää ja murinaa kuului heti, mutta jonkin ajan kuluttua päästin pikkuisen ulos. Kumpikin oli erittäin varautunut ja vihainen, karvat ja hännät pystyssä. Yön pidin pentua suljettuna omassa huoneessa, sinne hiekkalaatikko ja ruoat. Vähitellen pentu alkoi tutkia huonetta ja muuta asuntoa sekä leikki ihmisten kanssa innokkaasti. Vanhempi kissa murjotti aika pitkään ja vältteli hieman ihmisiä, vaikka yleensä on erittäin seurallinen. Vanhempi kissa lähinnä tarkkaili taustalla, ja kun pentu yritti tulla lähemmäs niin kauhea sähinä ja murina. Joku 3 päivää ne toisilleen sähisi ja murisi, kunnes lopulta ottivat ihan kontaktia tappelemalla. Sitten ne olivatkin jo kavereita, eivät mitään bestiksiä kyllä edelleenkään, mutta tulevat erinomaisesti toimeen keskenään! :)

  Onnea vaan yritykseen ja kyllä ne siitä ystävystyvät, riippuen kissoista saattaa mennä montakin viikkoa! Kärsivällisyyttä tarvitaan, mutta nyt oon ainakin itse huomannut miten korvaamaton kissakaveri on. Ei vaivaa huono omatuntokaan vaikka jättää vähän pidemmäksi aikaa kissut yksin, niillä on toisensa. Ja kuinkahan monta kuvaa on tullu otettua vierekkäin käpertyneistä kissoista...

  Sori tästä tuli oikeen romaani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tästä romaanista! Mulla on käynyt tosi onnekkaasti näiden kahden kanssa, että pari päivää jaksoi pikkuinen vähän sähistä jos liian lähelle tuli, mutta nyt nukkuvat jo sulassa sovussa samalla sängyllä. Varmasti vaikuttaa kun ikäeroa on niin paljon ettei vanhempi kaveri koe tulokasta liian suureksi uhkaksi. :---)

   Poista
 3. ...ei tämmösiä kuvia nettiin, sydän sulaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta ei kai tuollaisen sulonaaman kuvien spämmäämistä voi vastustaa!

   Poista
 4. soooooooooooo cute!

  http://bl4q.blogspot.ca/

  VastaaPoista