3. lokakuuta 2012

Tukkakuvia


Tässä olisi hiushistoriaani viimeiseltä kolmelta vuodelta. Oh wait. Kuukaudelta siis! Nuo latvat viettivät myös paljon aikaa eri vihreän sävyissä, siitä katastrofista en vain onnistunut löytämään kuvamateriaalia.

ps:

12 kommenttia:

 1. Ootpa muuntautumiskykyinen! 8) Millä yleensä teet sun käkkärät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Viimeaikoina oon sportannut paljon suoristusraudalla tehtyjä laineita (jotka sanooa kivasti läts tässä syksykelissä). :--)

   Poista
 2. eiks toi sun septum oo vähä liian iso....? näyttää vähä kummalta:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saywhoot vois olla vielä paksumpikin!

   Poista
 3. ihanasti laitat tukkaa vaikka miten ja oot niin suloinen :) miten sä osaat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vaan tarkkailla kovasti samassa taloudessa elävän nakkiolennon (lue: kissan) menoa ja saa hurjasti inspiraatiota mitä mielenkiintoisimpiin ja suloisimpiin tukkahärveleihin!

   Poista
 4. Miten musta tuntuu että ajaudutaan kokoajan enemmän kaksosiks! kuhan mäkin saisin vähän hattaraa tän eedenpuun peitoks... Ootko tulossa tampereelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunteellasi on vahva pohja, nimimerkillä investoin hyvän aikaa sitten huomattavan määrän eugeneja kasaan viisimillisiä segmenttikoruja. Tuun syömään sun hattarat kyllä ehdottomasti ja Tampereellakin vois piipahtaa jos tuo Katariina minut ottaisi...

   Poista
 5. Pidän todella väliseinä, se näyttää brutaali.
  Anteeksi huono suomi, olen Venäjältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja huono suomikin on ihan okei ja nyt pitää varmaan höpöttää tähän kaikkea hassua jonka google translator kääntää hupsuksi ja sopuleja wtf :--)

   Poista
 6. miksi. olet. noin. täydellinen. whatever you do. angst. angst. ite kanssa lyhyenä tukkapöllönä en saa aikaan muutako lättänät kakkapäät ja kaukana-kiharoista-juttuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojaa, suurimman osan ajasta näytän tuolta vammakalakepolta ja tukka sanoo viuuuh ja läts heti kun astuu kosteaan ulkoilmaan. :--D

   Poista