4. elokuuta 2012

Tässä mä Toijalassa moi


Hiljalleen yritän tässä hivuttautua takaisin bloggaamisen makuun ikuisuudelta tuntuneen tauon jälkeen, ja mikäs olisi parempi tapa kun heittää ruutuun jotain tuttua ja turvallista, eli minut sporttaamassa yhtä tuhansista kukkapaidoistani (jonka onnistun pukemään päälleni aina kaikkein hiostavimpina päivinä kuollen lopuksi lämpöhalvaukseen). Näin hehkeänä vierailin Toijalacityssä sekä Tampereella, osallistuen muunmuassa Aki Sirkesalon muistokonserttiin, satamaorgioihineiku uintireissuun sekä kadunvaltaukseen (moar like kaistanvaltaukseen). Voin suositella lämpimästi uusien vaaleiden mokkanahkasandaaliesi pukemista kun olet lähdössä humaltumaan idioottien seurasta ja mansikkalikööristä, eivät varmasti ota yhtään osumaa eivät!

11 kommenttia:

 1. sulla on kyllä hellyyttävät kengät. Ja sulle on myös haaste täällä ; http://inspblogg.blogspot.fi/2012/08/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin hellyin niille kyllä ihan liiaksi, niin paljon että oli pakko ostaa kerrankin jotain kallista ja tyytyä syömään kaurapuuroa loppuvuoden. ;__; Totally worth it (yeah right). Joo ja jee haasteita kivsuu!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi nolous, kyllähän minä hänen nimensä tottakai tiesin mutta jokin ajatusvirhe on ollut tämä :--D

   Poista
  2. niin ajattelinkin :D

   Poista