20. kesäkuuta 2012

Oh the nostalgia


14 kommenttia:

 1. värjää hiuksesi takaisin punaruskeaksi. niin ja polkkatukka on se sun juttu♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lulz mun hiukset on punaruskeat ja pelkkä ajatuskin polkkatukasta kyrsii mua suunnattomasti. Oudoin kommentti ever.

   Poista
 2. nii ihanii kuvii et voisin myydä sieluni näistä

  (ok ehken ihan, mut näin kivasti kielikuvallisesti ilmaistuna :>)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitais kyllä jonkinlainen diili tehdä, jos vaikka vähän lainaan sieluasi kivasti!

   Poista
 3. tuli ikävä ku näin kolmannen kuvan. kumpaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on todennäköisesti ikävä sua, kuka ikinä oletkaan.

   Poista
 4. veikeää! hyvin kaunis olet ja ja tästä blogista tulee hyvä mieli, pus pus

  VastaaPoista
 5. Jossain aiemmassa postauksessa blogin muuttuneesta luonteesta huomauttanut Ano täällä hei. En loukata tarkoittanut, enkä sitä että hymysi jotenkin ruma olisi (anteeksi huono muotoiluni! :(). Enemmänkin sitä että postauksissa kulkee se samantyyppisten kuvien kaava kerrasta toiseeen, välillä vain eri hamosella tai ihmisellä maustettuna. Ihanaa muuten että osaat ottaa kritiikinkin vastaan asiallisesti, se kun tuntuu olevan melko harvinainen taito.

  Irti blogistasi en kuitenkaan osaa päästää, en varmaan koskaan, ja kyllähän minä vanhaa muistellessani voin jo unohdettuihin postauksiin syventyä yhä uudelleen ja uudelleen. Kaikkea hyvää sinulle haluan, ja anteeksi vielä jos loukkasin, ja anteeksi yhtäkkistä kommenttimäärää (2!!!!!) ja -pituutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä nyt ihan oikeasti loukkaantunut, ja tajuan kyllä mitä tarkoitat, itsekin nautin enemmän sellaisten blogien lukemisesta, joiden kirjoittajista saa enemmänkin irti sen nätin naaman ja kivojen kuteiden lisäksi. Olisi ihan älyttömän ihanaa olla semmoinen ihminen, nauttia kirjoittamisesta eikä pitää sitä useinmiten vain pakkopullana, mutta en myöskään tahdo jättää tekemättä sitä mistä nautin, eli siis niiden valokuvien postaamista, vain koska tunnen että voisihan tämän tehdä paremminkin. :)

   Ja juu, kritiikkiä, parannusehdotuksia ja toiveita otan mielelläni vastaan, vaikken tietenkään mitään toteuta vain koska joku muu niin haluaa. Kiitos siis sinulle, todella annoit ajateltavaa ja herätit halun kirjoittaa ehkä vähän sellaista henkilökohtaisempaa blogia.

   Poista
 6. Vauva-Ossi oli kyllä niin veikeen näkönen :DDD toi linnunpesätukka hahahasd. Ihania kuvia muuten, itekki vähän aikaa sitten selailin vanhoja kuvia koneella ja oijoi sitä myötähäpeän ja nostalgian määrää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se tukka oli ihan pumpulia oiettä :--D Vanhojen kuvien selailu on parhautta ja sitä tuleekin tehtyä pelottavan usein, juuri sain haltuuni otoksia vuosilta 1998-2001 eli pikkuisia pellavapääkeppoja luvassa!

   Poista