15. toukokuuta 2012

Kesähippikeppohyökkäys


On kyllä ihmeelliseksi häröilyksi mennyt tämä pukeutumiseni hiljattain. Kaikki vain tuon pannan takia tyylillä "siitä se ajatus sitten lähti". Mutta herätänpähän tuntemattomissa herrasrouvissa liikutuksen ja huvittuneisuuden sekaisia tunteita, ihan niin paljon että minulta vaaditaan junaukulelekonserttoja!

18 kommenttia:

 1. Haa! Olen nähnyt tuollaiset kengät ja meinannut ostaa mutten ostanut, mutta ne näyttää niin hyvältä että taidan sittenkin :DD:D
  upeaa ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon mukaan et ihan samanlaisia hanki, näitten pohjat saa kuumaliimata paikalleen jokaisen käyttökerran jälkeen oivoi :--D

   Kiitos!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ainakin tosi monta (lue: 168) senttimetriä!

   Poista
 3. Mä en vaan käsitä miten sä saat kaikkiein omituisimmatkin vaatehäröilyt näyttämään sopusointusilta ja superihanilta. Itse varmaan näyttäisin enemmänkin pieneltä papukaijalta. Toisaalta papukaijat on söpöjä. Mutta olet supermahtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on kyllä omituisen helliä tunteita papukaijoja kohtaan, varsinkin niitä kaikkein pienimpiä. Ja erihäröllä tavalla, kyllä vain näin on!

   Poista
 4. Ihana ja kesäinen :) Merkintäsi saavat aina hyvälle tuulelle! X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikurr miten ihana kuulla, kiitos hurjan paljon!

   Poista
 5. Ihanan sekainen asu ja näyttää hyvältä. Jos tekiset mekon K-kaupan muovipusseista niin näyttäisit varmaan siinäkin aivan upeelta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä ihan sekaisin mennyt kaikkien kuosien ja helmojen kanssa hih, kiitos kovin kovasti! Ja juu, lähikoomarkettini on luvannut sponssata mulle muovikassit niin täytyy sitä kai kokkeilla sitten!

   Poista
 6. Sun blogi on aivan mahtava !!! :--------------D

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Siitä (kuten kaikista näistä muistakin kuvista) pitää kyllä antaa iso kiitos Barnalle kun minut sinisyydessä niin vangitsi :--)

   Poista
 8. Nice blog! Love love the first pic!

  VastaaPoista