28. maaliskuuta 2012

Postia


Eilen sain erittäin piristävän kirjekuoren vihreällä sisällöllä ja söin ruuan sijaan muffinsseja (toimivat muuten hyvin näin keskiviikkoisena aamupalanakin, ja aamupalan nauttiminen toimii myös kello kolmelta iltapäivällä), mutta tästä hetkestä aina huhtikuun kymmenenteen olen sidottuna ruotsin kirjaan. Tai siis, heti kun olen tarkastanut facebookin, 9gagin, demin, gallerian, facebookin taas... Sanotaanko niin, että tästä hetkestä alkaen lupaan yrittää sitoutua ruotsin kirjaan!

Satunnainen hassu fakta Keposta osa 8: ruotsin kielen osaamiseni rajoittuu fraaseihin jag heter Keppo ja igelkotten kommer. Ensimmäisellä kyseisen kielen tunnillani tuntui tarpeelliselta saada tietää miten varoittaa ympärilläni olevia siilien saapumisesta. Lienee selvää, että olen saanut loistaa tällä osaamisellani lukemattomia kertoja.

16 kommenttia:

 1. Oi, sinäkin matkalla Autumnia katsomaan. *.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä, eihän sitä väliin voi jättää!

   Poista
 2. Voi apua ku on niin nättejä kuvia taas. Rakastan noiden värimaailmaa, tosi eteerinen. *w*

  Opiskelu on aina just tollast, pitää kaikki mahdolliset nettisivut tarkistaa jne. :D Lisäks itelläni on tapana ruveta siivoomaan ku pitäis just lukea kokeisiin ja sillai. Sit ei tuukkaa lukemisest mitää.

  Silent Beatbox

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! :)

   Voi mietin nauratti kommenttiasi lukiessani, nimimerkillä huomasin maagisesti lattiani olevan aivan liian pölyinen jotta voisin opiskella, imuroin vimmatusti vartin ja onnittelin itseäni hyvin tehdystä työstä unohtaen ruotsin opiskelun autuaasti koko illaksi. :--D

   Poista
 3. DEMITÄTKÖ SINÄ? MILLÄ NIMELLÄ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti kyllä, jokin siellä vetää aina takaisin. :--( NOLEMONJUICE on nimimerkkini (ja nyt nolottaa).

   Poista
  2. siistiä, joku syy kirjautua sinne D--::::::

   Poista
  3. Nääh oon tylsää stalkattavaa, hyvin harvoin mä jaksan sanallista arkkuani raottaa.

   Poista
 4. mikä on tuo salaperäinen sinivihreä odotushuone..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huijannut, oikeasti se on käytävä! Odottelen siellä pääsyä huoneeseen, jossa mukava nainen kyselee minulta ymmärtäväinen ilme kasvoillaan kysymyksiä kartoittaakseen hoitotarvettani.

   Poista
 5. uuu Emilie Autumn! Mie kävin kattomassa pari vuotta sitten kun olivat suomessa. Oli niin ihana keikka että! Juttelivat ja räpsivät kuvia fanien kanssa nimmarinjaossa ja kaikkea. Min paras kaveri ei päässyt keikalle vaikka olisi kovin halunnut, joten Emilien, Veronican, Sugarlessin ja Maggotin kanssa kuvattiin sille video missä ne lähettää terveisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua miten hämmentävää, eikai noin suuren luokan artisti bändeineen voi olla noin liikkiksiä! <3______<3

   Poista
 6. selasin sun kaikki postaukset läpi enkä vain pääse yli siitä että oot varmaan yks kauneimpia ja upeimpia tyttöjä joihin olen törmännyt. ja rakastan sun tyyliä! vau. lopetan tämän psykoottisen stalkkaajan ihkutuskommentin lyhyeen koska muuten aiheuttaisin varmaan traumoja, mutta olet kuitenkin oikein ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih sinua hassua, toivottavasti et nyt kadu tätä suuresti ja syytä minua aikasi tuhlaamisesta! Kiitos niin mielettömästi, etkä ole minun makuuni yhtään liian psykoottinen, ihanan hurjan hirmuisen suloinen vain! Pur :3

   Poista