7. maaliskuuta 2012

Kitinää ja kuvaspämmi

Seilaan ympäri neljääkymmentäkahta ja puolta neliötäni, pysähdyn hetkeksi keskittyäkseni johonkin tuiki tärkeään (kuten kissojen pussailuun sekä syömiseen) ja jatkan taas ravaamista. Harkitsen jopa koulukirjan avaamista. Ärsyttää, turhauttaa ja tunnen alkavan vitutuksen paisuvan sisälläni.

Minulla on tapana koota merkintäni kuvien ympärille, ja yleensä niillä kuvilla on jotain yhteistä, jokin tarina, kenties kooste päivän tapahtumista tai ihan vain silmääni miellyttävä kokonaisuus, jotain mistä ehkäpä mahdollisesti jopa kirjoittaa pieni tekstin pätkä. On jotenkin hassusti käynyt niin, että talvelle 2011-2012 omistettu kuvakansio on tupaten täynnä, ja minusta se on täynnä kuvia, joilla joku voisi määritellä sanakirjassa kohdan "uloste". Tänään en osaa rakentaa mitään järkevää, jotain mikä saisi varpaani kihartumaan, minut hihkumaan ylpeydestä ja odottamaan innoissani teidän mielipiteitänne siitä.

Ehkä on siis okei tämän ruikutuksen saattelemana heittää tähän muutama ruutu, pyytää anteeksi ja sitoutua loppuillaksi satanelkytprosenttisesti vlogbrothersseihin ja voileipiin.

Just focus on the picture of me and my cat staring straight into your soul and say the word "soon". Now shit bricks.


P.S. Ja näinhän siinä käy, että huomaan ettei tämä postaus eroa mitenkään keskivertomerkinnästäni. Kertooko tämä jotain blogini paskuudesta vai liiasta itsekriittisyydestä?


P.P.S. Minä ja Mörri syödään sun sielusi. Hyvin pian.


17 kommenttia:

 1. Liiasta itsekriittisyydestä! Sun blogi ei oo ollenkaan paska kuules!

  Sun kissa on ihana. Sun hiukset on ihanat. Sun kuvat on ihania. Sun blogi ylipäätään on ihana ja saa hyvälle tuulelle. Kiitos siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, mitähän muuta tähän voisi sanoa kuin että kiitos niin älyttömän paljon ihanista sanoistasi, senkin ihana!

   Poista
 2. huuuuu viiimenen kuva on rakkauttaa <3 awww

  VastaaPoista
 3. HAhah uloste :DD Uloste (lat. faeces) on eläimen peräaukosta poistuvaa ruoansulatuksen jätettä.
  -Wikipedia

  Ole hyvä :)


  Ja tuo sun tyttöystävä(?) näyttää tuossa kuvassa missä se kattoo ylöspäin ihan Ellen Pagelta!
  http://www.girlwallpaper.me/wallpaper/Ellen-Page/Ellen-Page-Smile-3-2560x1600-29012.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEEE TÄÄ OLI MAHDOLLISESTI PARAS KOMMENTTI JONKA OLEN IKINÄ SAANUT!!!!1 <3_______<3

   Oooh olen melkein ensimmäisestä tapaamisestamme tyttöystäväni kanssa hokenut hänelle miten paljon hän näyttää Ellen Pagelta ja hän ei mukamas huomannut yhdennäköisyyttä! Aivan ihanaa että joku muukin näkee tämän suloisen sattuman. :3

   Poista
  2. hehehe nonii eli en ainakaan oo yksin tätä mieltä ;D

   Poista
 4. Taas hurjan ihania kuvia hurjan näteistä tytöistä ja suloisesta kissasta *___* älä ole itsekriittinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä oikeastaan kummemmin olekaan, joskus on vain niitä päiviä. :--D Kiitos sinulle!

   Poista
 5. meikä rakastaa tota sun itse tekemää (?) isoäidin neliö-peittoa!! ;__; saakutti ku itellä ei riitä kärsivällisyys, että alkais väkertää tommosta myöskin. :| tein syksyllä iä-neliöhuivin ja nyt kun se on valmis niin tekis mieli heittää se suoraan roskiin.... :D:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niin minäkin, vaikken aina edes muista sen olemassaoloa sen lymytessä rättien ja kissojen alla, mutta kunhan jaksaa siivota ja kaivaa sen esiin niin sitä muistelee taas kaiholla niitä lukuisia virkaten käytettyjä tunteja! :----) Itsekin on melko kärsimätön ja helposti kyllästyvä ihminen ja siihen ratkaisuna mulla onkin isoin mahdollinen koukku, kaksinkertainen lanka, huoleton käsiala ja jokin hyvä äänikirja- (Potterit Stephen Fryn lukemana <3_____<3) tai televisiosarja taustalle. Ei mitään missään nimessä roskiin, jos ei miellytä niin purat ja eikun uusiksi!

   Poista
  2. huuh sitä lankaahan kuluu tommoseen peittoon sitten ihan älyttömästi jos kaksinkertasena virkuttelee! :O oliko sulla joku hulpea lankavarasto valmiina vai ostitko kaikki langat kerralla? :D huoleton käsiala ei sovi mulle kun oon niin perfektionisti aina näissä ite tehdyissa jutuissa...kaiken pitää olla JUST eikä melkeen täydellistä! mutta potter-äänikirjat kuulostaa kyllä erittäin hyvältä, mulla on ne koneella mutta en oo jostain syystä ikinä kuunnellu niitä?! :D kiitos vinkistä, näin virkkaamiseen ois ehkä helpompi keskittyä, kun siitä ei tuu oikein mitään jos samalla tapittelee elokuvia! :-D

   Poista
  3. Kyllähän sitä muutama kerä tuli ostettua sitä mukaa kun tuntui että nyt tarvitaan ehdottomasti lisää sinistä/oksennuskeltaista/whatevah, ja tuo vaaleanruskea pohjavärinä toimiva lanka loppui puolessa välissä, että sille täytyi löytää suht samansävyinen korjaaja. Mutta mulla oli ihan jumalaton varasto sellaisia suloisen pieniä lankakeriä joista riitti ehkä kaksi kerrosta kahteen neliöön, ja hurjasti myös kirppisiltä halvalla ostettuja lankoja.

   Mutta voi, helpottuu homma kovasti kun ei kiinnosta miten hassua jälkeä tekee (ratkaisu: virkkaa erinäisten chillauttavien päihteiden vaikutuksen alaisuudessa)!

   Poista
 6. Tämä postaushan oli ihan täydellinen joten olet ihan liian itsekriittinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiettä, ehkä minä sitten vähän taisin olla (en yleensä ihan niin kamalan onneksi!), kiitoksia :----)

   Poista
 7. miten en oo törmänny suhu aiemmin! Nää värit ja sun tyyli ja oot nii älyttömän söpöki! Huhhu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoa mahdollinen selitys tälle löytyy ninjaurastani. Kiitos valtaisasti, ihana!

   Poista