21. maaliskuuta 2012

Jälleen yksi fidareissu


Mulla on selvästi tällainen jännittävä kaava mitä tulee postaamiseen: ensin teen jonkin superkivan hankinnan, spämmään siitä merkinnällisen kuvia ja seuraavaksi esittelen asun jossa käytin kyseistä vaatekappaletta! Joten mitäpä sitä muuttamaan hyväksi havaittua. Huomatkaa myös miten söpösti melkein näytän kieltä viimeisessä kuvassa.

14 kommenttia:

 1. Asu on rento ja boheemi, mutta eniten tykkään sun nutturasta :D Itselläni on aivan liian pitkät hiukset, joita ei meina saada pois tieltä asiallisesti oikein millään, joten nutturasta on tullut ihan vakio kampaus. Siinä on jotain huolettoman nuorekasta ja kuitenkin mummoa ;) Täytyy muuten sanoa, että blogisi on taiteellisesti ja visuaalisesti varsin tyylikäs. Tykkään, tykkään. Kivaa pääsiäisen odotusta sinne päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun minullakin olisi aivan liian pitkät hiukset, nyt on työn ja tuskan ja miljoonan hiuspinnin takana saada tuokin säälittävä pallero aikaan! :--D Mutta kiitoksia kovasti, ja kovin samat fiilikset nutturoiden suhteen, täydellisessä suhteessa simppeliyttä ja mummokasta romantiikkaa.

   Koitan todella paljon panostaa blogini visuaaliseen ilmeeseen (tai siksihän mä tämän blogin olenkin tehnyt!) joten älyttömän kiva kuulla että miellyttää silmää! :)

   (Nyt heräsi kysymys, että odottaako joku oikeasti pääsiäistä? Suloisin ajatus ikinä :3)

   Poista
 2. Sä oot vaan niiiin ihana. Ihanat vaatteet, ihana tapa käsitellä kuvia ja oot älyttömän söpö! Niin ja sulla on hieno nuttura. Mä en kampaajana tiedä miten tollanen tehdään, tsih. KERRO :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein sulle maailman hienoimman demonstraation kuvamuodossa!!1 http://s19.postimage.org/glocfgihv/kurrrur.jpg

   Vaihe ykkösessä tukka on ponnarilla, toinen vaihe on tavallaan levittää hiukset kivaksi palmun (:D) näköiseksi hömmeliksi ja lopuksi ne kootaan sitten nutturaksi ponnareilla ja/tai pinneillä.

   Ja kiitos sinulle ihanuus!

   Poista
  2. Ja miten niin panostan kommentteihin vastaamiseen enemmän kuin itse postauksiin...

   Poista
  3. VOU! Olipa hieno, kiitos! :-O Toi melkeen vaikuttais siltä että jopa mulle sais kohta väsättyä. Heheh, hauskaa! :)

   Poista
 3. Oi toi asu on tosi kiva! :-) noi shortsit on täydelliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja minustakin niin kovin, mieleni tekee silitellä niitä jatkuvasti.

   Poista
 4. huomasin myös erittäin söpön kangaskassin! tuii. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöllökaverini arvostaa tätä huomiota :3

   Poista
 5. Ah, nuo shortsit! Ja sun hiukset on täydelliset :) Millä värillä värjäät? Mulla ei koskaan meinaa pinkki kestää kovinkaan montaa pesua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Värjäilen Crazy Colorin väreillä muutamaa punaista ja pinkkiä sävyä sekoittaen, ja kun hius on erittäin epämääräisen väristä ja vaallennettua pohjalla niin tämä pinkki on kyllä jämähtänyt oikein urakalla! Ja kun tukkani ei kaipaa pesua kuin kerran-kahdesti viikossa niin voi olla etten tule pääsemään vaaleanpunaisuudesta eroon ainakaan tämän vuoden puolella. :--D

   Poista