5. maaliskuuta 2012

Again with the shorts


Pakkohan niiden ympärille oli rakentaa asu, vaikka en matkannutkaan kirjastoa pidemmälle, jossa todistin taas ylitsevuotavan älykkyyteni tuumimalla, että pystyisin varmasti keskittymään kokeeseen lukemiseen kun häiriötekijänä on vain tuhansia loputtomasti terveystiedon oppikirjaani mielenkiintoisempia opuksia, juuri koulusta päässeitä levottomia yläkouluikäisiä ja ei-niin-mukavia tuoleja. Huh kun oli raskas lause. Lopputuloksena kolme lainattua romaania yhden palautetun sijalle, kiusallinen vessatapaaminen vanhan rinnakkaisluokkaisen kanssa ja puolikas luettu sivu siitä terveystiedon kirjasta. Jonka senkin luin junassa. Selailtuani ensin Metron läpi.

8 kommenttia:

 1. hitsin päheet kyl nuo shortsipögät, siis millä oot ne värjännyt :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaa! Ihan vain perus Tiimarin tekstiilimaaleilla, heitin kuumaa vettä ja semisti suolaa vatiin pöksyjen kanssa ja lätkin päälle sinistä ja punaista maalia sillain, että joillekin alueille meni enemmän kamaa kuin toisille. Hetki vielä siinä teollisuusjätteeltä näyttävässä nesteessä lilluttelua ja huuhtelu.

   Poista
 2. Ahhh, the shorts are cool! Your hair is amazing too :D
  xxxx

  VastaaPoista
 3. Olette erittäin awesome hyvä neiti, rakastan näit kuvii :DD followinggg

  Katie Called Me Lucifer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiettä, kiitos valtaisasti! Ja niin olette muuten tekin!

   Poista
 4. olet niiiiiin hurjan suloinen! <3 ps. älä viillä itseäsi )-: anteeksi,oli pakko sanoa, en vain haluaisi kenenkään kokevan tota. tätä. sitä. tiiätkö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! Ja ei, en minä enää pitkiin aikoihin ole sitä tehnyt, en edes huomaa noiden jälkien olemassaoloa nykyään enkä varsinkaan anna niiden vaikuttaa elämääni. Mutta en tosiaankaan suosittele minäkään, vaikka onhan sitä kauheampiakin asioita joilla voi itseään satuttaa.

   (Nuo pienet punaiset jäljet on tahden tappelevan uroskissan tekosia :---D)

   Poista