16. helmikuuta 2012

Virallinen kesänodotuspostaus


Ykköstypyni Iso B jakoi kanssani mitä pornograafisinta kuvamateriaalia viime kesältä, ja voi miten minussa heräsikään kesäikävöinti, joka luonnollisesti seurasi odotus seuraavasta aivan liian lämpimästä ja aivan liian kosteasta vuodenajasta vailla mitään tekemistä! Ja tämä on kaikki hyvin jännittävää, koska vaikka viime kesä olikin yksi paskimmista aikoihin, heräsi minussa silloin kesäihminen monien tuskaisten vuosien jäkeen. Luulen että kesädiggailuuni johti oivallus siitä, että kesällä ei tarvitsekaan näyttää hyvältä. Unohdin (suurimmilta osin) hikoilu-, paskaltahaisemis- ja helvetinmoiselta ääliötänäyttämisahdistuksen ja keskityin elämiseen. Pitää yrittää muistaa tänäkin vuonna!


P.S. Anteeks Barnasein!

4 kommenttia:

  1. voi mä jotenkin arvasin että noi pari vikaa kuvaa jotenkin mystisesti päätyy tänne! senkin julmuri murrurr mutta aivan mielettömän upean mahtavan huisi postaus jälleen kerran rakkainpain. terveisin barnapylylylyly

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehehehe gotcha! Mutta eikö totta, että tuo täysin vilpitön ja suoraan sydämestä tullut anteeksipyyntö merkinnän lopussa korvaa tuskat joita aiheutin sinulle?

      Poista