22. helmikuuta 2012

Tästä on tullut kissablogi


Tähän mennessä tämä keskiviikko on ollut mitä mainioin, kiitos asiansa osaavan lääkärin, aurinkoisen ja melkein lämpimän kelin ja lukuisten kissojen, joista vain kaksi on yrittänyt tappaa toisensa ja kaikki läsnäolijat!

So far I've had a lovely day. Let us just hope that my cats don't kill me or each other (as they're not getting along so well)!

13 kommenttia:

 1. these photos are so gorgeous, all the different shades of pinks and the pattern on your skirt are so beautiful especially against the white snow!

  THE GASLIGHT JUNGLE

  VastaaPoista
 2. voi että mikä tyylilyyli! ja MITKSI olit lääkärissä :::( terveisin iso B

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehee kevät tulee ja kepro kaivaa kanuunansa kaapista esiin! Kyseinen lääkärireissu oli hyvä tapahtuma, juttelin siellä tohtoritädille ja hän tekee minulle lähetteen johonkin nuorten pokemonklinikalle. :=)

   Poista
  2. mutta miks? ootko kipee, onks sulle sattunu jotain vai ovatko sarvikuonot hyökänneet ja tuhonneet asuntosi ja olet sen takia musertunut henkisesti? ei oo pakko kertoo jos ei haluu mut mua vaan kinostaa! herkuin barnuska

   Poista
  3. No siis sitä samaa kakkaa mitä viimeiset neljä vuotta, voisi meinaa vihdoin olla korkea aika päästä eteenpäin elämässä!

   Poista
  4. voi tämä on erittäin hyvä! me so happeh for you mussukkaiseni :---) B

   Poista
 3. I love this! Your hair is absolutely beautiful <3

  VastaaPoista
 4. poltat mun verkkokalvot a) tyylikkyydelläs b) uskomattomalla kauneudellas c) kuvillas d) oikeastaan kaikilla mikä suhun liittyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan tosi a) hurjasti b) jumalattomasti c) saatanasti d) *tähän vielä jokin suurta määrää kuvaava adjektiivi*. Oot liian ihana!

   Poista