1. maaliskuuta 2012

Sinistä


Leninkini pääsi ulkoilemaan hakanneuloilla kasaan kurottuna. Näitä kuvia katsellessa joudun antamaan periksi tosiasialle, että mulla vaan ei ole tarpeeksi swaggeria kantamaan tuollaista likaisen sinistä hiuksistoa. Taitaa olla värinpoiston, toiselta nimeltään hiustenpoiston, paikka. Tai ehkäpä vain saavillinen hoitoainetta ja päälle lisää pinkkiä!

Lisää sarjassamme first world problems: asiallisen kuvaamisvarustuksen (ja tietty sen omistajan) vierailtua ovat kuvakansioni pullollaan materiaalia, jonka julkaisua en millään malttaisi hillitä. Vielä kun soppaan lisätään asukuvia menneiltä ja tulevilta päiviltä, niin en tiedä yhtään mitä tehdä! On kerrassaan hupsua postata kuteitaan päivien takaa kun koneelta löytyy reaaliaikaisempiakin otoksia, mutta en raaskisi jättää niitä vanhempiakaan kuvia julkaisematta. Totisesti rankka elämä, timanttikengät puristaa ja lompakko on liian pieni kaksikymppisilleni. Saa ehdottomasti jakaa viisaita ja vähemmän viisaita neuvoja tällaisten maatajärisyttävien ongelmien kanssa toimimiseen!

I have too many goddamn pictures to post, thanks to my mate Barna and her beloved Canon EOS 40D. It really is a cruel world.

16 kommenttia:

 1. kokeile ensin syväpuhdistavaashampoota hiusvärin poistamiseen!! mulla ainakin toimi ihan hyvin, kun värjäsin tukan violetiksi ja siitä tuli aivan liian tumma. antaa sen shampoon muhia _kunnolla_ päässä, vaikkapa puoli tuntia ja hinkkaa kunnolla hiusta! tosin sen jälkeen tukka on hyvin kuiva, eli sitten tunniksi päähän jotain hiushoitoa/naamiota. :> en tosin takaa, että se sininen väri lähtee kokonaan, mutta tälläi saa ainakin jotenki haalistettua sitä väriä eikä se tapa hiuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh kokeilin tätä ihan tavallisen, joskin melko tujun, shampoon kanssa kyllähän se väri aika kivasti lähti! Heitin vielä pinkkiä päälle joten voi olla että kohta ulisen tänne miten violetti tukka ei oo yhtään kiva :---D

   Poista
 2. tyylisi on superkiva! ja kommenttisi minulle myös :---)

  VastaaPoista
 3. hehee onko toi kissa tossa ekassa kuvassa? (:

  VastaaPoista
 4. ekan kuvan haamukissa rocks!

  kuvien paljouteen on vaan yksi (ja paras) keino: postaat useasti päivässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, paikallaan oleminen on hänen korkeudelleen aivan liian vaivalloista!

   Niin varmaan täytyy tehdä. Vaikka kyllä normaaliin tapaani suurentelin ongelman ihan uusiin sfääreihin, hyvä kun yhden merkinnän saan näistä vielä aikaan :---D

   Poista
 5. hii mikä mekko ! ja vauhtikisu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tui, mäkin tykkään kamalasti, ja vauhtikisusta kanssa!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. En voi ottaa tällaista askelta ihan vielä, meillä on vielä niin paljon opittavaa toisistamme! Tai siis, en edes tiedä IP-osoitettasi tai näyttönimeäsi, saati sitten mitä selainta käytät. :--( En voisi hyväksyä tulevien lapsiemme kasvattamista Internet Explorerin parissa.

   Poista
  2. :-------------DDDDDDDDDDDDDDDD voi sääli

   Poista
  3. Muakin aina harmittaa kun en suostu kosintaani, tiedän siis tunteen!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Vaikka väri ehtikin jo vaihtua niin kiitos kumminkin!

   Poista