31. tammikuuta 2012

Sunday morning


Lopetan näiden väkioksennuskuvien postaamisen ihan pian. Oikeasti.

11 kommenttia:

 1. voi oo kiltti äläkä lopeta!

  VastaaPoista
 2. peeäs kuka toi tossa kuvassa (noissa kuvissa) on ? :o

  VastaaPoista
 3. Nojoo ei mulla oikeasti sellaisia aikomuksia ollut, ällös pelkää! Ja kuvissa on ystäväiseni Asko, joka nyt oli vaan niin kuvauksellinen aamuvalossa syöpäkääryleensä kanssa. Ja noi kiharat, eiks oo liikkikset! Meitsin käsialaa hih

  Ps mitä tehdä kun kissa pyörii ympyrää ja maukuu VIMM(u)atusti vieressä?

  VastaaPoista
 4. asko näyttää vikassa kuvassa vähän gary oldmanilta! terveisin barnaman

  VastaaPoista
 5. älä lopeta. =) mie ainakin tykkään näistä!

  ps. Jos kissa maukuu ja pyörii ympyrää niin se sanoo että haluan ruokaa tai leiki mun kaa. ehkä.

  VastaaPoista
 6. Asko ON Gary Oldman! "I like rats! They can squirm where other boys can't."

  Qtja, nou hätä, en ole ihan heti lopettamassa! Joskus vain voisi kokeilla jotain muuta krhm.

  Selvitin kissakoodin ja vastaus pyörintään oli ihan vain hänen häntäisyytensä suurenmoinen rakkaus minua kohtaan :'3

  VastaaPoista
 7. Hyvä! Ehdin jo melkein säikähtää etten saa enää viettää iltojani päivitellen sun blogia ja odotellen lisää värikkäitä söpöyskuvia (no okei en mä oikeasti niin pelottava stalkkeri ole, halusin vaan kirjottaa noin kun nyt tuli mieleen hoh)!
  Ja jooo ihan mielettömät kiharat niihin mä huomioni kiinnitinkin! Can't help it mutta kiharatukkaset miehet vaan melkein poikkeuksetta ihan tajuttoman suloisia! Niin on ystäväsikin.

  Kissoista en osaa sanoa kun en semmoisten kanssa oo kamalasti ollut tekemisissä! Rapsuta ja hali sitä. Tai anna ruokaa. Ehkä se siitä! :)

  VastaaPoista
 8. Ei ei ei
  kun värioksennukset on aivan aivan
  ihania :)!
  never stop em. qwii.

  VastaaPoista
 9. Uuuh Vimmu, sinun illanviettosi kuulostaa kutkuttavan stalkkerimaiselta, oon aika imarreltu. Ja et arvaakaan, vielä suloisempaa oli hänen surkustumisensa siitä että kiharat katosivat suihkussa!

  Sun piti tajuta miten hassunhauskan viittauksen tein nimeesi. Äläkä korjaa minua jos Vimmu onkin vain nimimerkki tai lempinimi tai jotain, tahdon elää uskossa että maailmassa on ihmisiä jotka oikeasti tahtovat nimetä lapsensa Vimmuksi.

  Torstai, minustakin, aivan liian koukuttaviakin! Lupaan olla lopettamatta niiden tekemistä koskaan ever ikinä maailmassa, enkä varmaan pystyisikään vaikka yrittäisin.

  VastaaPoista
 10. !!! Huomasin sen kyllä, älä huolestu, oli niin hienovarainen, että olisi ollut aikamoinen suoritus olla huomaamatta sitä. Jostain syystä en vain noteerannut sitä kommentissani! Nyt noteeraan.

  Ikävä tuottaa pettymys, mutta nimi on Vilma. Vimmu on lempinimi, mutta kaverit on alkanut kutsua mua siksi aika järjestelmällisesti aina, puhumattakaan siitä, että netissä mua ei muuna tunnetakaan. Se on vähänniinkun se mun identiteetti. Vilma on nimi ja Vimmu niputtaa kaiken muun. Hoh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailmankuvani romahti täysin, mutta toisaalta ymmärrän mitä tarkoitat. Keppo on mulle samanlainen määritelmä itsestäni.

   Poista