24. marraskuuta 2011

Väriterapiaa


Keneltäkään tätä blogia seuranneelta ei ole voinut jäädä huomaamatta että pidän väreistä. Hyvin paljon ja joka puolella, mitä enemmän, sen parempi. Kirkkaita ja murrettuja sävyjä iloisesti sekaisin, nättejä pastelleja ja kirkuvia neonsävyjä, kaikki kelpaa! Minun kirjoissani, tai oikeammin vaatteissani, kodissani ja kuvissani ei tosiaankaan toteudu iänikuinen mantra less is more. Hyvin monet Tuhkolmattaret saavat toki minimalismin toimimaan ja näyttävät hiton hyvältä, mutta jos minä vetäisin päivittäin päälleni yhden klassisista valkoisista t-paidoistani (omistan kolme: yhdessä on kissa, toisessa esiintyy Vitruviuksen mies ja kolmannessa iso pärstä) tai helpoista mustista jokapaikan arkimekoista (niitä minulla on kaksi, jälleen kissaisa yksilö ja toinen nyt vain on ihan kamalan mallinen) niin ikävystyisin varmaan kuoliaaksi.

Joten tällä hetkellä kun tilaisuudet pukeutua ovat minulta penkin alle piilotettuna, niin ei jää muita vaihtoehtoja kuin Photoshopin sivellintyökalu!

2 kommenttia:

  1. I love how I can't even read your blog, yet it's still great to look at! Great photos, love the light filters.

    VastaaPoista
  2. Thank you so much! And there are no light filters used here, it's just the result of lack of sleep, brush-tool on photoshop and boredom.

    VastaaPoista