14. marraskuuta 2011

Permanenttipettymys

Haluaisin niin julkaista kuvia huikeasta kiharapehkosta ja hihkua tekstimuodossa miten aamuni helpottuivat nyt kertaheitolla, kiitos permanentin, mutta sen sijaan julkaisen kuvan, joka melkolailla kiteyttää kaiken mitä olen tehnyt sitten viime torstain. Minun hiuksistoni kun ei ilmeisesti arvosta yrityksiäni näyttää omilla standardeillani hyvältä ja jäi suoraksi. Takaraivolla on pari hassua kiharaa, mutta se siitä sitten. Seitsemänkymmenenviiden euron tyvikohotus jee. Sillä rahalla oisin saanut aika monta pähkinää tai vartalovoidepurkkia tai vaikka ruokaa (en ikinä roiku koneella kiljuvasta nälästä huolimatta niin kauan että ruoka on ainoa asia jota voin ajatella, en)!


Otti kamalan koville tajuta, ettei voi oikein ikinä saada tukkaa johon olisi oikeasti tyytyväinen. Kasvojeni epäkohdat olen hyväksynyt aikoja sitten, mutta tuskin olen ikinä sinut ällön suoran ja lasimaisen tukkani kanssa. Vaikka itseni tuntien kokeilen permanenttia vielä monen monta kertaa, oivoi.

Tänään kuitenkin elämä voitti (ahaha niin kuin olisin kokenut jotain aivan kamalaakin), kun olin superihana tyttöystävä ja kiikutin mirrillein vähän fisuja lounaaksi, sekä tassuttelin Fidalle ja ostin kauniita mekkoja. Koitan palkata jonkun ottamaan kuvia itsestäni, niin että he pääsevät näkymään täälläkin.

(Miksi teitä on tuossa lukijat-palkissa noin monia, ihan hassua!)

4 kommenttia:

 1. Hupsis, taisin juuri selata koko blogin läpi.
  Sinä ihana! ♥

  ♥ Eeve

  VastaaPoista
 2. bumtsibum vautsi vau sullahan on miljoona lukijaa plus minä! ps. otin elämäntehtäväkseni tulla trollaamaan sun postauksiin kaikkea tosi kökköä muhahaahahahörhörhör röh röh. mieleni tekisi kovasti saapua luoksesi mutta kohta on koeviikko YHYY ja ajattelin ruveta ahkeraaksi oppilaaksi ja lukea enemmän tai vähemmän. mutta ehkä koeviikon jälkeen EIX NIIN
  from barnabas with luv luv luv

  VastaaPoista
 3. Mulla oli pari vuotta sitten permanentti ja se oli kans pieni pettymys. Halusin ihanan kiharapilven; sain laineet, ja kaupan päälle hiukset meni tosi paskaan kuntoon pikkuhiljaa ja lopulta oli pakko leikata yli puolet tukasta pois. Yhä haaveilen kiharoista, mutta mielummin paljon suoria hiuksia ku kaks katkeilevaa kiharaa. :)

  VastaaPoista
 4. Eeve, pahoittelisin aikasi tuhlaamisesta, mutta luotan että teit sen vapaaehtoisesti, etkä panttivankina ATK-luokassa rosmojen uhkaillessa ampuvansa sinut jollet lue blogiani (tositarina). Hih kiitos! :--)

  Anonyyminä esiintyvä kiimasonni, sun trollailut on aina ekaks parhaita, arvostan! <3 Oi minä ottaisin sinut niin avosylein vastaan, tule tule, etsä kuitenkaan aio lukea.

  M, yäh, permikset osaa olla kamalan petollisia, ja vielä kun tukkakin kuolee. :--( Mulla ei sentään kamalasti kuivunut, tähän tukkaan kun ei uppoa yhtään mikään, nimimerkillä kuusi värinpoistoa viikossa ja tukka senkin jälkeen päässä! Mutta tosiaan, onhan paksu ja hyväkuntoinen tukka kaunis vaikkei olekaan kihara (yhyyyyyy).

  VastaaPoista