17. syyskuuta 2011

Tekosyy esitellä alusvaatteitani

Olo on jotenkin tavattoman uudistunut, näin tyylillisesti, vaikka kaappini ei pidä sisällään juurikaan uusia hankitoja. Kavoin läpi kaikki kaapit ja vaatekasat vanhassa ja uudessa kodissani ja sain kokoon nelisen kassillista vaatteita kirppikselle myytäväksi. Osa ihan hirveää paskaa, osa mahtavia kuteita jotka eivät vain istu tyyliini sitten ollenkaan. Jäljelle jääneistä vaatteista on suurin osa niitä ehdottomia lemppareita, ja vaikka omistankin nyt määrällisesti kolme kertaa vähemmän vaatteita, pukeutumismahdollisuudet tuntuvat satakertaistuneen! Eikä ole muuten neuroottisuudella rajaa kun viikkaa pikkuhousunsa värin mukaan koreihin. Tuntui erihyvältä.


Ja tämä tässä on all time favourite -mekkoni. Se on itse kirppispussilakanasta ompelemani, kovia kokenut ja niin ihanan käytännöllinen olematta tylsä! Perusvaatteissa kuuluu selvästi olla kukkia.

2 kommenttia:

  1. Sie oot niiiiin miun suosikkibloggari, nää siun postaukset on niin täydellisiä; kauniita ja söpöjä, mitä muuta sitä tarvitaankaan. Pieniä onnellisuuden hetkiä aina kun lukee siun blogia.

    VastaaPoista
  2. ilonapa, kiitos kaunis sinulle, minua ihan punastuttaa! Olen ihan älyttömän liikuttunut, eihän minun blogista voi kukaan tykätä noin kovin! :---)

    VastaaPoista