4. syyskuuta 2011

Lauantai


Lauantaina puin päälleni hassun mekon (joka ei ole sitten tyyliäni yhtään. Minä en käytä raitoja, tuollaisia hihoja ja hyvin harvoin noinkin vartalonmyötäisiä trikooasioita.), sormuksia ja vähän korkoakin (kengät vaihtuivat kuvien oton jälkeen), kompensoidakseni surullisen suoraa tukkaani, ja matkasin kierrätyskeskukseen. Pelastin sieltä jonkun hylkäämän kissimirrin, liian hienon t-paidan, kaksi hametta ja neuletta, villapaidan ja jakun yhteensä eurolla (sitä ei mainita että käytin kaksikymppiä lankoihin, kynttilöihin ja muuhun krääsään...), ja nyt hukun materiaan.

Olen myös täysin vakuuttunut että tekniikan jumalat rankaisevat minua naapurin netin toimimattomuuden muodossa. Silloin kun ajatus blogin päivittämisestä tuntuu typerältä, vaivalloiselta ja näppylöitä nostattavalta niin jostain löytyy aina suojaamaton nettiyhteys, mutta silloin kun minulla olisi, noh, ei nyt sentään asiaa, mutta kuvia jaettavanani (esim tätä tekstiä kirjoittaessani), niin ei millään. Vuokraani kyllä kuuluisi nettiyhteys, mutta onhan se nyt ihan liian vaikeaa ottaa puhelin kauniiseen käteen ja pirauttaa sinne Elisalle.

(Miten haamuista pääsee eroon, jos ne ovat todellisia, kännissä yhdeltätoista aamulla ja toimivat lompakkonasi?)

7 kommenttia:

 1. oon ihan koukuttunut tähän sun blogiin! kirjoitat niin ihanasti ja oot ite niin ihana ja kuvat on ihania ja kaikki on vaan niin ihanaa. haluatko kertoa tarkemmin, millaisia hameita löysit? :--)

  voisitko muuten postata joskus jotain kivoja yhteiskuvia sinusta ja tytöstäsi? tuo parin postauksen takainen otos oli tosi suloinen (oletan, että hän oli siinä)!

  VastaaPoista
 2. Paula, hei älyttömän kiva kuulla, kiitos ihana! Näpsin kuvia hameistani, että he löytävät kyllä tiensä tänne. Jajajaja minun tyttöni, hän vähän pelkää kameroita, mutta olen onnistunut saamaan muutamia suloja kuvia meistä, ja voisin ehkä houkutella häntä hymyilemään kameralle useammin pusupalkalla! :--)

  mira, hih kiitos!

  VastaaPoista
 3. Aaa, aivan ihana tuo sateenkaarilaukku! Ja tuo huivi. JA olet erityisen sulonen tuossa toiseksi vikassa kuvassa :)

  Ps. Olen täysin samaa mieltä ekan kommentoijan kanssa.

  VastaaPoista
 4. Tiina, oivoi kiitos paljon! :----)

  VastaaPoista
 5. I can't understand anything on your blog, but I love your pictures. You have an eccentric, but lovely style and hair.

  VastaaPoista